reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
a ja tak sobie myśle a może Wy karmicie jakimis sterydami dzieciaki że takie uzdolnione ?:-D
nie ukrywajcie recepty na ukryte talenty :-D

chociaz Daniel jest niezmiernie wyedukowany w maszynach rolniczych .. :-D to może go też czymś karmię :-D

a to ja wstawię oststnie dzieła Danielka - dodam że sam rysował domki i ich obrysy :-)

Załączniki

• skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 28
  • skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 29
i pieknie!
co do marek aut, czy maszyn ...Klaudia wie tylko, ze sa samochody kombi, sedany :D a z maszyn wymieni kopare:p ona poki co to lubi sie uczyc pisac, liczyc dodawac, odejmowac i lubi tez malowac, rysowac, naklejac, wycinac, - co jakis czas kupujemy jej takie ksiazeczki z zadaniami(jedna na jeden wieczor!) - i juz mnie meczy dasz mi dlugopis i kartke...hahaha

Martusia z rysowaniem troszkę na bakier, widocznie talent- a raczej jego brak- ma po mamusi :-D
Książeczki z zadaniami też bardzo lubi, literki zasadniczo zna, ale czasem jej się niektóre mylą, i nie wszystkie umie napisać- ale swoje imię zwykle bezbłędnie. Teraz na topie dodawanie- więc chyba taki wiek :-)

a jak ladnie napisane mama i tata :) domki tez fajowe-duzooo kolorow :)))

A ja sie martwic zaczynam ze moje dziecko tak malo literkami,cyferkami interesuje...nie chce zeby w szkolu byla taka do tylu...ale jak proponuje cos to nie chce :/

reklama
brawa za wszystkie zdolności - i nie obraźcie się że wyróżnie- ale obśmiałam się jak norka - największe brawa za najgłośniejsze krzyki i talent do fotografowania tatusinego tyłka w slipkach ;)!!!\

Karol nie wiem do ilu liczy ale do 130 na pewno bo do tyle ma miarkę na szafie i to sobie czasem liczy,...także u nas matma rulez....rysowanie zdecydowanie nie-niestety
śpiewanie jest jeszcze i granie na topie no itroszke sobie czyta proste słowa- ale tu ja ostatnio totalnie nie mam czasu nawet na czytanie mu książek przez to mieszkanie i tylko ostatnio zauważyłam że on załąpuje coś jak starszaki u nich czytają z panią w przedszkolu to on sylabizuje sobie i klaszcze przy tym (plusy grupy wielowiekowej, są tez i minusy żeby nie było - Karol do zabawy wybiera raczej młodsze dzieci więc tu nie ciągnie do przodu tylko naśladuje słabszych, no ale starszych podsłu****e jak widać ;))
Noemi jest mega utalentowana!!!

Do góry