reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Wczoraj po raz pierwszy Miki sam od siebie napisał MAMA. A było to tak ;-) Coś się nie mne zdenerwował i mówi "dam ci mamo minusa" i poszedł do pokoju. Wraca z kartką podzielona na kolumny (czyli tak jak on ma z Olgą) i faktycznie narysował minusa. Ja na to - a to nie mój, bo nie ma imienia Kasia. Wziął kartkę, wraca po chwili a tu na górze kartki MAMA:-D Ucieszyłam się jak głupia, wycałowałam go a ten "to teraz dam ci plusa":-D:-D:-D

Kasia super! Sama bym sie cieszyla jak szaleniec... i nie wiem z czego bardziej z tego napisu czy z tych plusow ;-)

Moj Julek jak tak czytam to totalnie do tylu jest ze wszystkim. No moze procz rysowania bo to robi chetnie i dosc dobrze (wedle opinii pan przedszkolanek i innych obserwatorow). Ja nie mam porownania ale rysuje naprawde calkiem dobrze (naturalnie nie tak jak Noemi bo jest naprawde cos wyjatkowego!!).
A poza tym jest fanem lego.... i to go ostatnio zajmuje. Aha i ksiazka o wynalazkach.... z ktorej musze czytac o dzialach, prochu, armatach, statkach... i ktorej wedle wszystkich napastowanych do czytania (moj brat i jego kolega nas odwiedzali): nie da sie czytac:-)
Ale niestety: literki, cyferki, wierszyki...jakos sie go nie trzymaja...:-( Mam nadzieje, ze sobie w szkole poradzi.

reklama
Cicha poradzi poradzi i jeszcze nas te dzieciaki zaskoczą :-)

mi wczoraj junior kazał pisać na kartce cyferki i zadania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam z siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie sugerowałąm, zapytałam się czy wprzedszkolu tak robili ale jak zwykle usłyszałam "jutro ci powiem" ( zamiennie stosuje " nie pamiętam" )
ale to nie istotne - PISALIŚMY CYFERKI HURRRRAA

Do góry