reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
super jestem pod wrażeniem :-)
ja postaram się zeskanować ostanie dzieła Danielka - ale u nas to raczej twórczośc Picassa :-D

Pati, spróbuj koniecznie. Noemi naprawdę pięnie rysuje (najlepsza ak dla mnie ta róża i marchewki). Ciekawe, czy coś z tego w przysżości będzie, czy to tylko taka dziecięca fascynacja. Powinna chodzić na jakies zajęcia z rysunku.

A z liczeniem Wojtka jest tak, że jak on sie czymś zafascynuje, to tak ma. Jak zauważam, że coś go tak bawi, jak ostatnio liczenie, to mu to podsuwam. No i choćby ten kalendarz z kolejnymi dniami miesiąca. Cięgla sie upewnia "czy dziś jest dwudzesty szósty mamo? " :-)
Na takiej zasadzie jak był malutki, to wczesnie znał literki. Bo mu sie to podoalo. Potem na długi czas był zastój z literkami.
A od pół roku "matematyka" jest na topie.

Noemi- pieknie-masz talent!:)
Klaudia tez uczy sie tak sama z siebie-tzn w szkole - taki program, a w domu sama mnie przewaznie"meczy;P..i jak u Wojtka teraz na topie jst matma;)
a jutro, w zw, z tym, ze jest chora:( zostaje w domu - to bede miala przeklichane...;P

reklama
Do góry