reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

rewelacja!
mamy dosc podobna - obcykam i wkleje na odpowiednim watku:tak:super sprawa!
co jeszcze dostala Klaudia- to swietna ksiazeczke dla 3latka- na kazda pore roku na kazdy dzien rozne zadania - malowanki, wycinanki, - take edukacyjne- wyrywa sie kartke i dziecko wykonuje polecenia- mala od wczoraj z wielkim zainteresowaniem sie tym bawi:tak:

reklama
Sylwia mi też:tak: :-D
Ale tamta ma termoobieg czym uszczęśliwiłabym moją córcię
Chociaż z drugiej strony widmo zalania pokoju:eek: mi się nie podoba :-D

Rusałko Sandra taką książkę( a w sumie to teczka z kilkoma książkami ) ma już od roku kupiłam zestaw dla dwulatka i trzylatka i uwielbia zabawy z nich ...najbardziej jej się podoba ..wyklejanie watą albo kuleczkami z papieru ...ale lubi też kolorować albo dokańczać rysunki ...codziennie chociaż dwie kartki musi wypełnić
A teraz jej kupie taką dla 4 latka bo jest bardzo fajna :tak:

Ostatnia edycja:
my wczesaniej kupowalismy jej tez takie ksiazeczki z zabawami ale ta teczka jest ciekawsza..bo ma wiecej przeroznych pomysloiw- na pewno tez kupie jej jak tez skonczy na 4 l:tak:

a dzis mala przez przeziebienie - wciaz nieunormowana temp. wydziwia-piesci sie..wymysla.. i doslownie wlazi mi na glowe..mamusiu daj to..nie tamto itd...od 7.30..az krzyknelam..bo jak cos nie po mysli to foch...fisujemy obie:eek:

my też mamy te zestawy w teczkach na każdą porę roku - sztuk 2 i Karol je lubvi takimi przypływami :)
kuchnie super- u nas nie bedzie...
a co do labiryntów - to mamy coś w tym stylu plastikowe i Karol to uwielbia, co jakiś czas budujemy i wtedy dziecka nei ma -rzucanie i obserwowanie rzucanych kulek wciąga go na maksa

Baska macie może takie jak na mądrym maluchu ????? ....... Gdzie kupiliście ja od dawna tych klocków z toczącą się kulką szukam :tak:

Miki dziś był drugi nar na rowerze odkąd nauczył sie jeździć - tak zasuwa, że ciężko go dogonić:szok::-D Nie mówiąc juz jak rajduje na hulajnodze. Moje dziecko nic nie może spokojnie robić:-D

reklama
Do góry