Noemi ale Ci się poszczęściło. Tylko pozazdrościć. Ola dostała czerwony płaszczyk, ludziki scooby doo, wierzę z kurką, kasę, statek ze zwierzątkami, bezrękawnik i takie tam drobnostki. I tak nie wie co z tym wszystkim robić. Szaleje na maxa.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka smignij pare fotek :-)
Ja wlasnie laduje nasze wiec za jakies 5 min. powinny znalezc sie na odpowiednim watku :-)
Wczoraj na mega kacu pieklam ciasto,dzis jeszcze z rana na szybkiego robilam te szaszlyki...
To nie tu powinnam napisac,ale jak juz mam natchnienie do pisania nie bede zmieniac watku bo to w sumie nawet na temat bo o zabawie,tyle ze mojej... W niedziele zaliczyliismy impreze i zladowalismy o 07:45...Do domu juz potem szlam na skroty,na bosaka z butaki w rekach...szlo sie przyjemnie bo po skoszonej trawie a rosa przyjemnie chlodzila
Ja wlasnie laduje nasze wiec za jakies 5 min. powinny znalezc sie na odpowiednim watku :-)
Wczoraj na mega kacu pieklam ciasto,dzis jeszcze z rana na szybkiego robilam te szaszlyki...
To nie tu powinnam napisac,ale jak juz mam natchnienie do pisania nie bede zmieniac watku bo to w sumie nawet na temat bo o zabawie,tyle ze mojej... W niedziele zaliczyliismy impreze i zladowalismy o 07:45...Do domu juz potem szlam na skroty,na bosaka z butaki w rekach...szlo sie przyjemnie bo po skoszonej trawie a rosa przyjemnie chlodzila
Pati super!
ja teraz mojego namawiam na wypad na kilka dni w cieple kraje by odbic sobie urlopik- zasuwanie na budowie w PL..ale lipnie z jego urlopem- aaaa chodzi mi po glowie plan - wyjazd samej ze szwagierka..ach marzenia
ja teraz mojego namawiam na wypad na kilka dni w cieple kraje by odbic sobie urlopik- zasuwanie na budowie w PL..ale lipnie z jego urlopem- aaaa chodzi mi po glowie plan - wyjazd samej ze szwagierka..ach marzenia
patrycja24berlin
Do 01:00 bylismy u znajomych a potem z Adamem i jego kolega wybylismy... :-) Znalazlam fajny pierscionek
patrycja24berlin
redka najpierw go znajde bo mloda juz mi go gdzies zasiala...ale wiem przynajmniej gdzie szukac... Sypialnia...bo tam sie pindrzyla przed lustrem ;-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pati Bardzo fajna ta kuchnia z IKEI szkoda że u nas takich nie ma :-(
Sandra najpradopodobniej dostanie taką
KUCHNIA WODA PRALKA ZMYWARKA PALAU TOYS WYPRZEDAŻ (650894838) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką
SMOBY ELEKTRONICZNA KUCHNIA 24054 TEFAL CHEFTRONIC (649265351) - Aukcje internetowe Allegro
ale spodobało mi się też coś takiego ...... można to póżniej rozudowywać
Zestaw Basic - zabawka dla dzieci - Zabawk Drewniane Labirynty Quadrilla
Sandra najpradopodobniej dostanie taką
KUCHNIA WODA PRALKA ZMYWARKA PALAU TOYS WYPRZEDAŻ (650894838) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką
SMOBY ELEKTRONICZNA KUCHNIA 24054 TEFAL CHEFTRONIC (649265351) - Aukcje internetowe Allegro
ale spodobało mi się też coś takiego ...... można to póżniej rozudowywać
Zestaw Basic - zabawka dla dzieci - Zabawk Drewniane Labirynty Quadrilla
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kakaw super sprzety chociaz mi osobiscie bardzie podoba się ta druga z firmy Smoby, a drewniane labirynty sa extra