reklama
Wojciaszek raz rządzi, a raz jest rządzony. I potrafi pieknie się sam długo bawić. A czasem wystarczy mu dac pudełeczko i dorobić do tego jakąś teorię i godzina z głowy. Na topie wirtulane gotowanie np. zupa niebieska ze szparagów z buraczkiem. Żeby było weselej to słowo "zupa" mówi przez "d" na początku. Tak więc zupa różowa (chłodnik) brzmi ciekawie.:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kakaw oplulam ekran i sie zakrztusiłam ze smiechu pisz co tam jeszcze Ciekawego Sandra mówi.....
|Wczoraj Klaudia dostala jednak mini kuchnie od mojej siostry i jej chlopaka- jej chrzestnej- byla wniebowzieta- caly wieczor nam gotowala..i musielismy jesc na niby..nie zauwazylismy..ale w jednym miejscu byla peknieta \niby nic, no ale/ i chcielismy ja zlozyc i wymienic - ale mala sie rozplakala, dlaczego jej ja zabieramy..wiec czekalismy az zasnie, by ja zlozyc i wymienic..Ciekawe, czy ja przyjma?..Mala poki co spi
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia skoro uszkodzona to musza wymienic...U nas na szczescie nigdy nie robia problemow ze zwrotami i wymiana...
Mlodej kupilismy tez ta kuchnie tylko ze bez gornej czesci bo juz nie bylo...Ale sie jeszcze dokupi...Tez bardzo zadowolona..Spijam z 5 kaw dziennie pluz z 3 cappuccino No i ciagle jaja mi gotuje Dostala tez taka jakby polansze-ksiazke z magnesami,fajana bluze,konika,lakiery do paznokci(hicior oczywiscie) kolorowanki(tez uwielbia) kase i kwiaty :-) o i spinki...Wczesniej jeszcze w polsce dostala legginsy i kasiore :-) jeszcze cos jej sie od rodzicow Adama dostanie...najprawdopodobniej kase wiec kupie jej ten aparat cyfrowy ktory wczesniej wklejalam...
Mlodej kupilismy tez ta kuchnie tylko ze bez gornej czesci bo juz nie bylo...Ale sie jeszcze dokupi...Tez bardzo zadowolona..Spijam z 5 kaw dziennie pluz z 3 cappuccino No i ciagle jaja mi gotuje Dostala tez taka jakby polansze-ksiazke z magnesami,fajana bluze,konika,lakiery do paznokci(hicior oczywiscie) kolorowanki(tez uwielbia) kase i kwiaty :-) o i spinki...Wczesniej jeszcze w polsce dostala legginsy i kasiore :-) jeszcze cos jej sie od rodzicow Adama dostanie...najprawdopodobniej kase wiec kupie jej ten aparat cyfrowy ktory wczesniej wklejalam...