reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ola należy do tych co wołają mamę na pomoc. Nie myślcie, że lecę, o nie. A co do zabaw, ciągle muszę jej coś wymyślać, sama nie potrafi nic wymyślić. Tak jak u Irmy.

Wojciaszek raz rządzi, a raz jest rządzony. I potrafi pieknie się sam długo bawić. A czasem wystarczy mu dac pudełeczko i dorobić do tego jakąś teorię i godzina z głowy. Na topie wirtulane gotowanie np. zupa niebieska ze szparagów z buraczkiem.:-D Żeby było weselej to słowo "zupa" mówi przez "d" na początku. :-D:-DTak więc zupa różowa (chłodnik) brzmi ciekawie.:-)

Zeby było weselej to Sandra mówi : żółta jebki na żółte rybki :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
A jak śpiewa Zuzie to ...... Zuzia lalka niduża ....itd......... w kratke stara huiczka :-D
Takie niecenzurowalne to moje dziecko :-D

:-D:-D

|Wczoraj Klaudia dostala jednak mini kuchnie od mojej siostry i jej chlopaka- jej chrzestnej- byla wniebowzieta- caly wieczor nam gotowala..i musielismy jesc na niby:baffled:..nie zauwazylismy..ale w jednym miejscu byla peknieta \niby nic, no ale/ i chcielismy ja zlozyc i wymienic - ale mala sie rozplakala, dlaczego jej ja zabieramy..wiec czekalismy az zasnie, by ja zlozyc i wymienic..Ciekawe, czy ja przyjma?..Mala poki co spi:confused2:

reklama
Dorcia skoro uszkodzona to musza wymienic...U nas na szczescie nigdy nie robia problemow ze zwrotami i wymiana...

Mlodej kupilismy tez ta kuchnie tylko ze bez gornej czesci bo juz nie bylo...Ale sie jeszcze dokupi...Tez bardzo zadowolona..Spijam z 5 kaw dziennie pluz z 3 cappuccino:-D No i ciagle jaja mi gotuje:-D:-D:-D Dostala tez taka jakby polansze-ksiazke z magnesami,fajana bluze,konika,lakiery do paznokci(hicior oczywiscie) kolorowanki(tez uwielbia) kase i kwiaty :-) o i spinki...Wczesniej jeszcze w polsce dostala legginsy i kasiore :-) jeszcze cos jej sie od rodzicow Adama dostanie...najprawdopodobniej kase wiec kupie jej ten aparat cyfrowy ktory wczesniej wklejalam...

Do góry