reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
my mamy drewniane ale te co Fredka pokazała chyba fajniejsze-Karol bawił się tym na zajęciach - wygodniejsze do przewlekania

Postaram się was cześciej odwiedzać .... ale z czasem tak krucho :)) I ostatnio ciągle moja córunia zajmuje komputer ciągle gra ....

BBC - CBeebies - Teletubbies - Fun and Games a z tych gier Klaudii najbardziej się spodbała
BBC - CBeebies - Teletubbies - Fun and Games - Little Bo Peep
znajdywanie owieczek
BBC - CBeebies - Teletubbies - Fun and Games - Animal Parade
szukanie cienia zwierzaczka
O wiele tego jest sami zobaczcie :))
badz Gry online i zabawy online dla dzieci 2-4 lat od 2-4 lat sa i dla starszych :) Akurat ta gra wiele uczy juz na przyszłość hihi mycie okien,odkurzanie, usypanie niemowlaka w kolysce, puzzle itp.. łatwa w obsłudze Klaudusi nie musze pomagac daje sobie rade bez problemu. Jesli ktoś potrzebuje chwili dla siebie dziecko napewno się przez dłuższy czas się zajmnie grą :))
Chodz gra z myciem zabków wiele mi pomogła .... bo ostatnio Klaudia wcale niechciała myc zebów ale jak sobie pograła typu mycie czarnych zebów hipcia badz wiercenie ząbków by sciagnac próchnice to odrazu na biegu teraz myje hihi

Nie uwoiezycie moja corka wlasnie sprzata:szok: i to sama bez gadania...Wlasnie zaniosla swoje kapcie do szuflady gdzie sie naleza,teraz przestawia stoliczek i wyciaga z podniego zabawki-nosz czyste cyrki:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jestem pod wrazeniem...A wczesniej zawinela misia w kocyk ,powiedziala mu kilka milych rzeczy do ucha i z palcem na ustach mowiac "ciiii" zamknela drzwi i na paluszkach sobie poszla ... :)))

Noemi- szacun- respect!:cool2:

a Klaudia dzis po przedszkolu padla spac...i tak od 12 tnie komara:sorry2:...ale to dobrze bo dzis mamy gosci i pewnie nie bedzie chciala pojsc spac jak zazwyczaj o 19-20:sorry2:

Brawo Noemi!:tak:

Wojciaszek był we wtorek z Marcinem na dniu otwartym w przedszkolu, do którego sie przymierzamy (a ja dogorywałam w domu :-p). Bawił sie zabawkami. Jak Marcin powiedział, że trzeba iśc do domu, to Wojtek rozejrzał się i poukładał zabawki, którymi się bawił :-)

reklama
dziewczyny mam pytanie czy któras ma zamiar odczepiac boczne kółka z rowerka i uczyc jeździć na dóch kółkach czy to jeszcze za wczesnie? Martsia całe poprzednie lato przejeździla na rowerze z kółkami bocznymi i juz sie jej chyba znudziło i sia zastanawiam czy na to lato by byla gotowa na odczepienie tych kólek?

Do góry