reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
U nas :
Dobranocny ogród ( paka, paka)
Lola
Finley
5 minut
flinstoni,
skooby dooo
literki
traktor tom
krecik
więcej nie pamietam, ale potrafi oglądac cały dzień. A i zapomniała królik baks. Normalnie chicior Mama kiedy klólik. Ha...

Fredka u nas też Matek meczy czesto Dobranocny ogród czym mnie dobija bo ja nie widziałam beznadziejniejszej bajki te wszystkie tam maki paki czy upsy daisy czy tomblibusie sa straszne

Aniu u nas na topie jest paka paka. Szczerze, to mi się już ulewa jak kolejny raz widzę jak ninkidong podjeżdża i ta cała ekipa wsiada do niego tysięczny raz, a paka paka czyści kamienie tą swoją gąbeczką a titifary odśpiewują swoją pieśń. Bleeeeeee. Swoją drogą to ja już ją znam na pamięć i robię wszystko, żeby tego nie oglądać. A Olcia punkt 20 15 zasiada przed telewizorem i woła pyk, pyk ( czytaj włącz matka telewizor, nie widzisz że będe oglądać bajkę )!

:-) Fredka :-D:-D:-D:-D

u nas ogólnie mini mini na topie
a poza tym :
puchatka
koziołka matołka
wilk i zając
smerfy
pingu
olinek
noddy
bolek i lolek
kaczor donald
a teraz właśnie ogląda chip i dail:-)

u nas to sie co jakis czas zmienia i wtedy Lolo by oglądał do bólu to samo (bo u nas głównie płyty-nie mamy mini miini), na dzień dzisiejszy ciągle szczenięce lata Clifforda-smieje sie przy tym jak opętany i Miś Uszatek - muszę jakieś nowe odcinki ściągnąc albo kupić bo na te kilka co mamy juz nie mogę patrzeć :) a poza tym co jakis czas powrót do łask eletubisie, piesek puppy i takie programy mądry maluch i ucz się z rodzicami - oczywiscie juz zna niektóre rzeczy na pamięć ale jakoś wcale go to nie zniecheca

reklama
Do góry