reklama
Czesc Dziewczyny, dawno na nie bylo......zabiegana, zalatana, i nie mam kiedy sie logowac a jak juz jestem to bym chciala wszystko przeczytac, mysle o Was czesto!!!!
Mati tez Mini Mini - oglada czasem
Na topie
Noddy
Poco
Swinka Peppa
Tommy pociagi
no i oczywiscie Cliford!!!
czasem cos lookniemy na Disney Channel : Nie ma jak w hotelu..
a teraz jak jest u dziadkow dorwal Sherka i codziennie chce ogladac zamiast bajki - dziadki beda znac Shreka na pamiec..
a z zabawek na topie:kolejka, pilka, klocki
i ksiazeczki z nakejkami, i w ogole ksiazeczki...Mati uwielbia)))
Mati tez Mini Mini - oglada czasem
Na topie
Noddy
Poco
Swinka Peppa
Tommy pociagi
no i oczywiscie Cliford!!!
czasem cos lookniemy na Disney Channel : Nie ma jak w hotelu..
a teraz jak jest u dziadkow dorwal Sherka i codziennie chce ogladac zamiast bajki - dziadki beda znac Shreka na pamiec..
a z zabawek na topie:kolejka, pilka, klocki
i ksiazeczki z nakejkami, i w ogole ksiazeczki...Mati uwielbia)))
Kasiu, Wojtek zwykle chwilę patrzy (5-10 min.) i potem nie jest zainteresowany. Pewnie zanim pójdzie do przedszkola trzeba go będzie "uświadomić", że są bajki.
Aniu, od czasu do czasu odczuwam brak telewizora, ale rzadko. Mam więcej czasu, choćby na czytanie książek. Stwierdziliśmy, że nie ma sensu kupować dodatkowego grata (a poza tym mamy pilniejsze wydatki). Lepiej poczekać, aż telewizja będzie w pełni dostępna przez internet i kupić rzutnik multimedialny. Zajmie mniej miejsca, a będzie można fajnie filmy oglądać.
Aniu, od czasu do czasu odczuwam brak telewizora, ale rzadko. Mam więcej czasu, choćby na czytanie książek. Stwierdziliśmy, że nie ma sensu kupować dodatkowego grata (a poza tym mamy pilniejsze wydatki). Lepiej poczekać, aż telewizja będzie w pełni dostępna przez internet i kupić rzutnik multimedialny. Zajmie mniej miejsca, a będzie można fajnie filmy oglądać.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas na topie"madry maluch","teletubisie,pimpus i slonik,i na kika czasami oglada...o lubi jeszcze kajtusia i sabrine :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A Noemi wrecz przeciwnie... i bardzo duzo nauczyla sie slow z tych plyt...
reklama