reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Mamoot to Wojciach jest jedyny w swoim rodzaju bo ja jeszcze nie znam nikogo oprócz Ciebie oczywiście kto się może obejść bez tv:tak:Podziwiam:-)

Czesc Dziewczyny, dawno na nie bylo......zabiegana, zalatana, i nie mam kiedy sie logowac a jak juz jestem to bym chciala wszystko przeczytac, mysle o Was czesto!!!!

Mati tez Mini Mini - oglada czasem
Na topie
Noddy
Poco
Swinka Peppa
Tommy pociagi
no i oczywiscie Cliford!!!

czasem cos lookniemy na Disney Channel : Nie ma jak w hotelu..
a teraz jak jest u dziadkow dorwal Sherka i codziennie chce ogladac zamiast bajki - dziadki beda znac Shreka na pamiec..

a z zabawek na topie:kolejka, pilka, klocki
i ksiazeczki z nakejkami, i w ogole ksiazeczki...Mati uwielbia:))))

Kasiu, Wojtek zwykle chwilę patrzy (5-10 min.) i potem nie jest zainteresowany. Pewnie zanim pójdzie do przedszkola trzeba go będzie "uświadomić", że są bajki.

Aniu, od czasu do czasu odczuwam brak telewizora, ale rzadko. Mam więcej czasu, choćby na czytanie książek. Stwierdziliśmy, że nie ma sensu kupować dodatkowego grata (a poza tym mamy pilniejsze wydatki). Lepiej poczekać, aż telewizja będzie w pełni dostępna przez internet i kupić rzutnik multimedialny. Zajmie mniej miejsca, a będzie można fajnie filmy oglądać.

U nas też mądry maluch też musi raz dziennie polecieć i też byłam w szoku jak mi Kubas raz na cymbałkach wszystkie litery przeczytał, a nigdy go nie uczyliśmy alfabetu :-D

reklama
Do góry