reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Nie mam pojecia KAsia...wiem ze bylo tego wiecej do kupienia,my mamy a raczej mielismy 5 plyt i zostaly dwie :baffled: w dodatku jedna juz na maxa porysowana...Ale mloda naprawde duzo zalapala z tego:tak: Nauczyla sie "kwadrat,trojkat,serce,gwiazda,kolo"-wszystko super rozpoznaje...:-) i wiele innych w sumie rzeczy,ktorymi tez nas zaskakiwala... Jak sie Wam obije cos o oczy albo o uszy to ja poprosze tez cynka jakiegos albo poprosze zaraz mi kupic...:-)

reklama
Karol też sie nauczył z tego mądrego malucha liter, liczenia, kolorów, kształtów, porównań itp bardzo fajne to, Kasiu - bym ci przegrałą ale już kiedyś próbowałam dla koleżanki i mniestety - ma to jakieś zabezpieczenia, moze jakiś dobry informatyk by sobie poradził...no ale pozostaje allegro z tego co dziewczyny mówią :) jak kiedyś Paweł bedzie miał wiecej czasu to poproszę żeby jeszcze spróbował zawalczyć z tymi płytami (chociaż my chyba akurat walczyliśmy z serią "First Impressions ucz się z rodzicami - to aż 10 płyt, trzeba sprawdzić mądrego malucha) jeżeli któraś z was miałaby jeszcze coś fajnego edukacyjnego czym by się dało podzielić...no a sumie to nie wiem czy mogę tak jawnie pisać o tym piractwie Pani Moderator- jak by co, to kasuj ;)

A moze by tak w kioskach popytac albo w takich typowych duzych sklepikach z gazetami czy nie maja jak zalatwic starych numerow...Ja z tego co wiem to wGdnsku w tunelu stoi babka i sprzedaje wlasnie takie przeterminowane gazety z plytami... Tylko teraz pytanie jak znalezc sie w Gdanskuw tunelu ?:-D

reklama
Do góry