reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
no ja to już dawno z górki .... :-D
a z osiągnięć mojej córuni to uroczyście oswiadczam że Sandra w dzień swoich urodzin pożegnała się ze smoczkiem i do dziś w tym postanowieniu trwa :-D
A było to tak : :tak:
Przegryzła smoczek o czym ja nie wiedziałam i wkurzała mnie :wściekła/y:jak zasypiała bo cały czas mi ten smoczek wyrzucała z łóżka i potem płacz że ona chce" niuniu "
I po któryś tam razie wiecznego podawania jej go ...... zaświeciłam swiatło...... no i okazało się że smoczek do połowy odgryziony .....więc wytłumaczyłam że smoczek się popsuł i musi spać bez smoczka a ona przytuliła się do poduszki i ..... smacznie zasnęła i tak już jej zostało :-D . Odpieluszkowanie też u nas na dobrej drodze choć w domu podłogi troche cierpią

Sandrulka - brawo brawo!!!:tak::tak::tak:

ja dzis kupiłam -mam nadzieje juz ostatnie pampersy Klaudii..(choc ostatnio tez tak mówiłam:-D

Gratulacje dla Sandrusi.

A tak z ciekawości to został jeszcze ktoś oprócz Kuby co robi w pieluchę i ssie smoka ?:-D

Sumka moj bryka z pampersem - bo mamy zamaiar za szkolenie zabrac sie dopiero po powrocie do domu a wiec we wrzesniu. wczoraj nawet zerknelem na necie jak sie za to zabrac i pisza ze najkrocej to ponoc 3 miesiace trwa takie nauczanie - wiec biorac pod uwage wszystkie elementy ( bo pamper mu zbytnio nie przeszkadz) to pewnie bedzie do 3 lat latal z pielucha. Troche malo ciekawie ale coz:-(

Mój as nigdy smoka nie mial ale odpieluchowywanie nie idzie nam latwo jak nasika w majty to wcale mu to nie przeszkadza:-) jedyne co sygnalizuje to grubsze sprawy.:-D ale myśle ze do wrzesnia bedzie ok:tak:

reklama
Nasz już dawno się odsmoczył a z pieluchą to coś drgnęło, ale do końca dłuuuga droga (tym bardziej, że w momencie pojawienia sie siostrzyczki, może sie jeszcze cofnąć). Super, że jest na tyle ciepło, że lata w majtorkach i sika gdzie popadnie ;-)

Do góry