reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Głuszku - super, ze tak sobie Marysia daje rade- zuch dziewczynka. MOja podobnie co do pampersa...(a stawiałam, ze do lipca odpieluszkuje- przeceniłam swojej i jej mozliwosci:-D:baffled: coz- i na to przyjdzie czas- nie ucze- wiec mam- i o co mi chodzi:-D..czasem sama od siebie zawoła..badz ja ja namówie..ale jak powie nie- to co robic?..a ostatnio ostro pokazuje swoje nerwy - przez co ciagle od meza słysze- "CAŁA MAMUSIA!":baffled::baffled::baffled:coż...

KasiuDe- moja tez lubi -ba kocha moje włosy!..i jak zasypia wtula sie we mnie i sie nimi bawi..ze nie raz sie smieje- bede łysa z jednej str:-D..choc juz mniej niz kiedys ..czesciej pakuje sie do swojego wózka:baffled: i mówi kocyk, misiu, buzi tatuś, mamusia i spac!:baffled:...i to tez ma po mnie kurcze!!! ponoc ja tez uwielbiałam zasypiac w swoim wózku...i tu czytajcie uwaznie- prawie do 4 roku:szok::szok::szok::szok:dopóki wózka nie przejeła moja młodsza siostra;/

reklama
Rusałko, pamietam jak pisałas, że Duska też lubi Twoje włosy.
A co do zasypiania wózku rozwiązanie nasuwa sie samo - rodzeństwo dla Klaudusi!:tak::-D

A my poszliśmy w sobotę po prawie rocznej przerwie z Kubasem na basen. I muszę przyznać że wprawił nas w osłupienie. Na początku był zdygany jak zobaczył tyle wody, a pochwili było tylko "ja sam i ja sam" więc go puściłam, a on normalnie na pieska zasuwał (oczywiście w rękawkach). Normalnie go nie można było utrzymać tak chciał sam pływać. :szok:

My znowu idziemy w sobotę.:-D Teraz mu nie popuszczę.
A i jeszcze muszę go pochwalić, bo na ten basen sam włożył buty, coprawda zupełnie nieadekwatne do pogody, bo sandały zamiast adidasów, ale był tak dumny z siebie że nie śmiałam już mu zmieniać. Jacie............. starzeją nam się dzieciaki i tylko patrzeć i już będzię z górki :-D:-D:-D:-D. Tzn ja będę mieć z górki bo wy będziecie mieć następne bobasy hahahahaha

reklama
Do góry