reklama
Kasia
Wojtus brawa
a my sw spedzimy w PL..poprzednie tu w UK...i choc staralismy sie by były jak najbardziej rodzinne ..swiateczne..takie jak w PL...to niestety..w PL to w PL:-)...Smutno mi jednak BAAARDZO BARDZZOOOO!!!!!!!!!:----(..ze Adam tu je spedzi w UK..a my w PL..az mi łzy w oczach staja..niesteyt ja musze leciec..on zostac tu:-(..no i osobno tez spedzimy nasza 6-ta rocznice slubu...wracam 6 dni po..i wóczas planujemy swietowac....do białego rana:-)
Wojtus brawa
a my sw spedzimy w PL..poprzednie tu w UK...i choc staralismy sie by były jak najbardziej rodzinne ..swiateczne..takie jak w PL...to niestety..w PL to w PL:-)...Smutno mi jednak BAAARDZO BARDZZOOOO!!!!!!!!!:----(..ze Adam tu je spedzi w UK..a my w PL..az mi łzy w oczach staja..niesteyt ja musze leciec..on zostac tu:-(..no i osobno tez spedzimy nasza 6-ta rocznice slubu...wracam 6 dni po..i wóczas planujemy swietowac....do białego rana:-)
Ja muszę dziś pochwalić Mateuszka bo nawet bym się nie spodziewała że potrafi być tali milutki dla mnie, odpowiedzialny i współczujący. Wstałam dziś z mega migreną i myślałam że umrę normalnie. Położyłam się i mówię do Matka że mamę dziś boli głowa i żeby nie hałasował ( bo akurat go wzięło na używanie wkrętarki i piły). No i nagle słyszę jak Mateusz buszuje w kuchni w szufladach po czym przychodzi do mnie ze stetoskopem i zaczyna mnie badać. Normalnie aż mi się gęba uśmiechnęłaPo badaniu położył się koło mnie i spaliśmy 2 godzinki dzięki czemu jestem już w owiele lepszym stanie:-)
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Młody zuch z Mateusza:-)ale to tak własnie z dzieciakami podobno jest, czują ze coś jest nie tak i przystosowują się do sytuacji, jak chorowalam na zapalenie oskrzeli, to Otylka całe tygodnie przy mnie leżała albo bawiła się niedaleko mnie, tak samo przy jelitówce..