reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Wczoraj z mężem byliśmy wywaleni. Mieszko uwielbia oglądać książki. Ma taka ogromna książkę o skrzatach i leśnych zwierzątkach. W niedzielę kiedy pokazywałam mu pszczółkę on zamyslił się na chwilkę i mówi: Maja! A zaraz potem wskazał palcem na TV. Ostatnio rzeczywiście zaczął oglądać Pszczółkę Maję. A wczoraj tez przeglądamy tą książeczkę i w pewnym momencie Mieszko pokazuje takiego szczurka w okularach i mówi Maja! Po chwili do nas dotarło - chodziło mu o ta mysz Aleksandra z Pszczółki Mai!
To sobie chłopak skojarzył!

Z mojej mlodej to sie ostatnio usmialam...Jak maluje usta blyszczykiem to zaraz tez chce...Jeszcze jakis czas temu to zajadala blyszczyk a teraz to wydyma usta i chce zebym ja pomalowala..no wiec maluje...no i dalam jej jakis tam stary do zabawy i odziwo malowala usta jak stara normalnie...A ostatnio dorwala kosmetyczke i znalazla tam kule pod pachy i patrze co ona robi a ta jedzie ta kula po ustach...krzywil sie ale dalej z koksem...Do posikania normalnie....mam jeden filmik jak sie maluje i prezentuje swoje dzielo..jak znajde chwile to wkleje...:-)

Brawo chlopaki!:-)

Pati a ja znow siedze i sie chichram z pomyslowosc Noemi lub moze raczej twojego opisu:-) Kulka mowisz.... he, he:D:-D:-D

Usmialam sie z Noemi:)))Mega szminka!!!!

U Matiego na topie przytulanka Zaba Monika - kladziemy ja spac, pozniej ja budzi, dzisiaj sie z nia polozyl na niby spanie do szuflady lozeczka, i uwielbia jak go zaba goni, w babci rekach ostatnio - bo z babacia spedzil tydzien...

Moje dzieci dzis ubrały malutką choinkę do swego pokoju i mają ogromną radość. Matek najbardziej lubi świecące światełka i zrywanie bombek z choinki:tak:Więc jak kupię żywą to będę ją musiała chyba przywiązać zeby jej czasem nie ruszył;-)

reklama
ale fajnie - już choinka :) my już zamówiliśmy żywą - po znajomości znajomych żeby fatycznie miała korzenie do doniczki, bo te ze sklepów to nby ukorzenione a ściema to jedna wielka i szybko się sypią pomimo że w doniczce...
a ja pociągnę temat figur - myślałam że Karol tylko w książeczce i na garnuszku się na pamięć nauczył a tu się dziś okazało jak sobie rysowaliśmy że bez problemu rozpoznaje koło, trójkąt, gwiazdkę, serce i co najlepsze - odróżnia kwadrat od prostokąta!!! jakiej wielkości i koloru bym nie narysowała - poznaje, byłam w szoku:szok:

Do góry