reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Świetne są te nasze dzieciaki!
Ulubioną zabawą Mikusia jest ostatnio turlanie sie po łóżku. Robił to już wcześniej ale zdecydowanie wolniej. Oczywiście najzabawniej jest jak prawie wisi na krawędzi a ja go dopadam żeby nie spadł:baffled:

reklama
Świetne są te nasze dzieciaki!
Ulubioną zabawą Mikusia jest ostatnio turlanie sie po łóżku. Robił to już wcześniej ale zdecydowanie wolniej. Oczywiście najzabawniej jest jak prawie wisi na krawędzi a ja go dopadam żeby nie spadł:baffled:

Bo to dobra metoda, żeby mama szybciutko przyszła....:-)

Mati moj kochany w koncu sie odwazyl i po dwoch miesiacach chodzenia za reke, w konuc chodzi sam:)) Juz od tygodnia...I taka ma radoche, my zreszta tez:)))I robi duze postepy w tym samodzielnym chodzeniu:))
Odkrywaca jest na maksa, wszedzie wejdzie, wszytko musi dotkanc , sparwdazic jak smakuje..
dzisiaj po podejzranej ciszy weszlam do lazienki i zobaczylam jak Mati przechylony przez deske mierzy reka glebokosc kibelka...tak sobie machal raczka, sie usmialam:))

Matisiu - brawo, brawo!
Aniu, jak bym czytała o Wojciaszku. On też chodzi od niedawna, choć już mu bardzo sprawnie to idzie. Już prawie podbiega.

I my gratulujemy samoczielnego chodzenia!!!!

U nas od kilku dni jak mloda sie udezy to przychodzi zebym jej raczke podmuchala...Wyciaga lapke,przy czym sama juz dmucha i podstawia mi pod nos:-)

Tak sie cieszymy ze Mati chodzi:-):-):-)
Ostatnio nauczyl sie zawracania, idzie ode mnie do Piotrka i w polowie zawraca i leci do mnie:)))))

reklama
Ostatnio ogladalismy na Mtv musik awards i sikalam z mlodej ze smiechu...Tak sie zagapila w ten ekran ze nawet mnie nie widziala-wiec spokojnie ja obserwowalam:-)
Powtarzala wszystko co oni tam obili...jak bili brawo to ona tez,jak krzyczeli aaaaaaa to ona tez a najbadziej mnie rozbawila jak probowala rekoma te ich gesty wykonywac:-D:-D:-D
to bylo bombowe!!! szkoda ze nagrac tego nie moglam

Do góry