reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Ell dodam jeszcze ze to nie pierwszy raz kiedy z naszej sciany znikl kawal tapety:baffled:
Ale musze przyznac ze tym razem to wina tatusia...bo odkrecil listwe przypodlogowa,wypwiercil otwor ,a juz przykrecic sie nie chcialo...No a ze Noemi mala perfekcjonistka i nie nawidzi jak cos gdzies odtaje to ciach i zerwala...:-D

reklama
Ależ fajowe pomysły mają nasze słodziutkie misiaczki:-D
Stokrotki u nas Matek tak uwielbia dziadka że przez cały dzień tylko słychać jak krzyczy: dziadzia, dziadek!!!!!!! Aż mnie uszy bolą czasami;-)A wogóle to już pamięta wszystkie bliskie osoby i potrafi je rozpoznać jeśli się spytam a teraz jak pytam gdzie jest tata to kręci głową na znak że nie ma i rozkłada rączki potem biegnie do kompa i krzyczy : alo tata! :-)

Ja dopiero odkrywam jak to jest jak maluch chodzi - Wojtek tupta bez przerwy. Łapie coś w rączki - cokolwiek - i chodzi, chodzi, chodzi, potem zawraca i chodzi dalej. Tam i spowrotem. I w kółko (bo u nas w mieszkaniu jest przejście "dookoła"). Cieszy się przy tym niesamowicie.
Na razie to dla mnie sama wygoda, bo Wojtek zrobił się bardziej samodzielny. Wszędzie sam sobie chodzi. I chodzi. I chodzi.:-D A my patrzymy i patrzymy i gęby nam się cieszą.

A mój Dudulec sam sobie grozi palcem i mówi nie nie a i tak robi to co nie wolno :wściekła/y:Dzisiaj "posprzatala" mi wszystki filmy dvd i kasety video i segregatory nie chce mówic jak wygladalo w pokoju szkoda ze fotki nie zrobilam:tak:

Kakaw to chyba Sandra z moja Zoską sie dzis zmówiła . Niestety :-(. Zośka dziś przewróciła mi 2 WIELKIE donice z kwiatami ( nie wiem skad miała tyle siły ) , na to pozwoliła sobie walnąć PS3 , dvd , i dekoder , no i bawiła się w piaskownice :wściekła/y: . ja w tym czasie wiezałam pranie ........... normalnie sajgon

no a z rana zapchała nam kibelek tatowymi gaciami :-) nawet śmiać mi się z tego chciało jak tata dzielnie ręką dłubał w kibelku ;-)

reklama
Do góry