reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

U mnie wyszło że średniaczek - tu w sumie nic się nie zmieniło z paroma cechami żywczyka i aniołka. Ale chyba po tym marudzeniu zrobię test od nowa i będzie nowa kategoria Kubus Upierdliwus

Sumka :-D:-D:-D

A ksiazke musze chyba sobie sprezentowac (choc z poprzedniej mialam jakos nie za wiele pozytku - bo rady dobre ale z ich wprowadzeniem jakos ciezko bylo;-))

reklama
Ja od czasu do czasu sięgałam po jakieś czasopisma czy poradniki ale w końcu poszłam i tak na żywioł i sama sobie jestem doradcą:-D

Sumka jakby książkę napisała to stałaby się pewnie bestsellerem!!! cięty język i poczucie humoru...a ja bym kategorię Lolka też dodała bo mi jakoś do żadnej z tych Hoggowskich nie pasuje przeważająco - powiedziałabym że z każdej ma po trochu...(z tym, że z Aniołka najmniej)

Sumka, Ty napisz własną książkę i umieść nowe - własnego pomysłu kategorie :-D:-D:-D
A ma ktoś może "komputerową" wersję tej książki?

Asia - grzebałam trochę w necie żeby znaleźć ale znalazłam tylko fora gdzie ludzie sobie podawali adresy do przesłania "języka dwulatka" w pdf więc taki na pewno jest, nie były to jednak aktualne wątki (takie raczej sprzed roku lub 2 ) ale myslę że jak wytrwale pogrzebiesz to coś znajdziesz, a jak nie - w KDC kupiłam to za 9,90 i taka forma tradycyjna ma to do siebie że można poczytać w autobusie wracając z pracy (co ja dziś czyniłam, bo auto sie nam popsuło...)
KDC - Sklep internetowy - Wyszukiwarka=

ja tez sporo u nich kupiłam - jeśli chodzi o takie książki poradnikowe-rodzic-dziecko to mają duży wybór i tanio. Oczywiście poradnikami nie mozna dać sie zwariować ale czasem się przydają...trzeba tylko z lekkim dystansem do nich podchodzić :)

Fajnie ze wkleilas Baska ...Jak bede na terytorium polski to biegne kupic...Moze jakies rady sie przydadza...Przyznam ze wczesniej kupilam Jezyk niemowlat ale go tylko do polowy przeczytalam...:sorry:

reklama
Baśka, co do dzielenia się zabawkami, to nie sądzę, żeby wyjazd na Mazury był reprezentatywny, jeśli chodzi o możliwości Karolka. :tak::tak: Chyba chłopaki (a w szczególności Wojciaszek) troszkę mu przeszkadzali.

Do góry