reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Karol zakłada to co akurat stoi na przedpokoju ale wyciąga wszystko jak leci z szafy - te na obcasach ze szczególnym namaszczeniem wystawiał - śmiałam sie że jakiś fetysz załapie...no i przynosi nam buty - Paweł wczoraj przyszedł z pracy, założył swoje kapcie a Karol leciał do niego i niósł mu kapcie mojej mamy - tatus musiał zmieinić - bo co miał zrobić - żeby dziecku przykro nie było...
jak dziadek przychodzi to pierwsze co to palcem na buty i "bu" woła- że dziadek ma zdjąć :) strasznie lubi buty, koło obuwniczego nie da się przejść żeby nie pomacał jakiegoś ;) no i swoje przynosi jak chce na dwór

reklama
Ja za kazdym razem dostaje smiechu, jak Mateusz leci do przedpokoju i przymierza buciki hehe tatusia.... wspomne tylko mimochodem, ze tatus nosi 47 :-D:-D:-D musze kiedys zrobic zdjecie, bo wyglada to przekomicznie! :-D:-D

u mnie ubaw jest nie z tej ziemi jak powiem - Klaudia jak tata sie śmieje - a ona - ahaha, albo puszcza oczko i migocze ślipkami, a za każdym psem biega i robi takiego twixa i mówi nu nu nu nu nu

No a Mateusz podłapał plucie i nie wiem skąd:no::eek:Najczęściej pokazuje to jak się na mnie zezłości: kuca, pochyla głowę i pluje na podłogę:szok:

U nas juz od dosyć dawna buty to " bu" i jak tylko uda sie wyjść na przedpokój to ubiera namietnie te buty najchetniej jednak moje preferuje czerwone:-D najsmieszniej śmiga w japonkach:szok:

A w OBI to juz chyba od dzisiaj wisi zdjecie Wojtka ze tych klientów nie obsługujemy bo zrobil tam taki piekny sajgon na stoisku z roletami ze nooormalnie masakra sciągnal ze stojaka chyba wszystkie i poroznosił po całym sklepie w czasie kiedy ja próbowałm wybrac żaluzje drewniane do salonu:cool2: jak "posprzątał " rolety przerzucil się na dział z poduszkami:laugh2: oj działo sie działo...

No tos sie Wojtek popisal...:szok:Ja mysle ze Wojtek sprawdzal czy szybko sie nie rozleca te wszystkie zaluzje i rolety:-D

mloda dzis tez od rana "wariuje"...
Np.rano pranie ktore prac trzeba w 30 stopniach przekrecila mi na 90:wściekła/y: Mam nadzieje ze nic sie z praniem nie stalo bo piore je jeszcze raz...nie wiem co tam odwalila ale po zakonczeniu prania wody jeszcze bylo pelno...a w lkazience jak w saunie sie nagrzalo:-D

Na zakupach przy stoisku z owocami czapnela sobie jablko i zajadala z apetytem...Nie zajazylam wogole tylko jakos tak wszyscy na okolo smiali sie pod nosem :-)

No ale musze pochwalic tez moje szczescie bo od kilku dni wyrzuca paiery ktore znajdzie do smieci:-)

reklama
Miki naszymi butami jak na razie się nie interesuje, tzn. nie próbuje ich zakładać, za to z dziadkowych kapci robi sobie często garaż;-)
Wojtuś, Mati - ale z Was łobuziaki!:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry