Kasia - Karol jedzonkiem tez się dzieli - to owszem i jak najbardziej - przyniesie uciamkanego chrupka każdemu w pobliżu no ale zabawkami - dziś się okazało- ze nie bardzo...tzn w piaskownicy jak inne dzieci biora jego zabawki to on nic, ale jak on prowadził oba wózki i kuzynka dosłownie dotknęła jednego - wrzask
reklama
Aaaa, fakt, nie rozróżniłam tych dwóch rzeczy... Nie mieliśmy jeszcze takiej sytuacji z zabawkami, ale odwrotnie owszem, czyli Miki chce pobawić się zabawką chłopczyka, a on wrzask;-):-)Nawet udało mi sie przekonać Mikusia, żeby też nie zaczął wrzszczeć;-):-)Na pewno minie!
Wczoraj polozylismy mloda spac i ogladamy tv...Chwila ciszy ale za chwile slyszymy ze mloda puka do drzwi...wiec do wyra znowu i cisza...Myslimy"spi"...a tu za jakies 3 min nasze dziecie z balkonu do nas przez okno zaglada...No myslalam ze skonam ze smiechu Jak to mowia:nie wejde drzwiami to oknem
No i co nowego to zaczela mowic "chodz" ,chociaz bardziej slychac jak "chadz"...ale mama wie o co chodzi:-)
Pati dopiero dziś to przeczytałam i z jednej strony rżałam ze śmiechu jak głupia ale z drugiej to stwierdzam że Noemi jest już bardzo samodzielna i przy tym jaka mądra, moja Izak to by sie zapłakała pod tymi drzwiami:-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
A Wojciaszek zdecydowanie mówi "Am!!!" jak chce jeść.:-)
Sandrusia też a w czasie jedzenia jak coś jej bardzo smakuje np lody to mlaska i mówi mniam mniam mniam
No i ciągle rozdaje mi buziaki i to nie tylko z języczkiem ale i z ząbkami gryzie mnie normalnie po brodzie i obślinia przy tym strasznie
mojagirl
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No i ciągle rozdaje mi buziaki i to nie tylko z języczkiem ale i z ząbkami gryzie mnie normalnie po brodzie i obślinia przy tym strasznie
mojagirl
Hihihi, moja Martusia też ostatnio ząbki poszły w ruch przy buziakach, nie wiem skąd jej to do małej główki przyszło. Na szczęście nie gryzie bardzo.
I ciągle się przytula i pokazuje, jak nas kocha :-)
Sumka, to Kubiszon mógłby wystąpić w reklamie Snickersa (? - nie pamiętam czy to ta gdzie gościu próbował różnych świństw)Ale, ale teraz są takie rózne bajeranckie mydełka na wagę - może Ty masz np. jakieś pomarańczowe, albo inne cudo?
Co za gość...
Co za gość...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ojjj Kubi feeeee....Sumka a banki tez buzia puszcza?
Mloda tez taki maly obrzydliwiec i zjada piane w kapieli i lize lub pije te cholerne mydliny z kubeczka...a feeeeeeeeeeeeeeeee
Mloda tez taki maly obrzydliwiec i zjada piane w kapieli i lize lub pije te cholerne mydliny z kubeczka...a feeeeeeeeeeeeeeeee