reklama
https://www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/zabawy_z_maluszkiem.html
a oto pare pomysłów na zabawy , które dziś znalazłam . miłej zabawy :-)
Stokrotki polecam ci jeszcze tę stronkę, jest tam m. in. mnóstwo wierszyków
Bajki, wierszyki, czytanki,
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Oj brawo Marcinku brawo. Mama sie niedawno martwiła że on nie raczkuje, a tu sie Marcinek do chodzenia zebrał.:-)
Nas Kuba też nieźle zaskoczył i w niedzielę zaczął się puszczać na coraz dluższe odległości. Czasem przejdzie około metra ale i tak większość czasu jeszcze na raczkach.
Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tej jego nowej postawy i powiem wam szczerze że z jednej strony się cieszę, a z drugiej mi szkoda że wyrasta z tego swojego kochanego niemowlęctwa
Nas Kuba też nieźle zaskoczył i w niedzielę zaczął się puszczać na coraz dluższe odległości. Czasem przejdzie około metra ale i tak większość czasu jeszcze na raczkach.
Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tej jego nowej postawy i powiem wam szczerze że z jednej strony się cieszę, a z drugiej mi szkoda że wyrasta z tego swojego kochanego niemowlęctwa
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
dziękuje Irmoo :-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Bardzo dziękujemy za pochwały. Co prawda jeszcze niewiele kroczków Marcinek potrafi zrobić, ale baaardzo chętnie trenuje całe dnie No i sam się jeszcze boi puścić podparcia, pójdzie wtedy, kiedy ja go trzymam pod paszki i puszczam, jak już zaczyna iść Czyli Kubiszon jest odważniejszy od Marcinka, bo sam już próbuje chodzić:-) Brawo!!!:-)