reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Tak trzymaj Otylko.
Za to Ola rozwija się ostatnio emocjonalnie. Nouczyła się sama dawać buzi i przytulać. Normalnie słodkości. A najlepsze są buziaki z języczkiem takie aż od brody. Albo z obślinionym paluszkiem. Miodzio.

No jestem pelna podziwu ...Brawo kochane szkraby...
My nadal racztkujemy-mamy juz zdarte buty i kilka prawie przetartych par spodni bo po chodnikach daje jak szalona:-D

No i tez chomikuje mi w buzi-cuda tam mozna znalezc:szok: a siedzi przy tym skubaniec tak cicho,ze az za cicho:-D

No i musze naskarzyc na moje dziecko bo pierwszy raz porzadie nabroila!!!!Wyciagnela glowny kabel w kompie i cos trzaslo ze moj adam nie ma w swoim kompie nata...prawdopodobnie badla jaka tam karta...Moj adam dobrze sie zna na kompach wiec probowal roznych sposobow i roznych rzeczy...a wiadomo w takim kompie moze walnac multum rzeczy...Tata wkurzony jak Chopin:wściekła/y:

No i ostatnio przynosimy w pampersie ,bodach itp pelno kamykow...Normalnie czasami jestem w szoku kiedy i jak tam nawpadalo...

Mati jak wkońcu wyszedł na plac zabaw to nie chciał do domu wracac:-) Szaleje urwis jeden. Nauczył się chodzic po ciężkich powierzchniach np. trawa, piach- bo po panelach i ogólnie po równych powierzchniach to już jest mistrzem:-) Dzisiaj zachomikował w buzi kamyki- chyba z orzeszkami mu się pomyliło:-D A jego nowym ulubionym zajęciem jest karmienie mamy. Poza tym robi już papa i woła tata na tatę oraz nauczył się trzymac sam butelkę z mlekiem a także pije z normalnej butelki np. wodę niegazowaną.

ale się ruszyło z tych chodzeniem!!!!!! HURA!!! Ale fajnie a zarazem przerąbąne macie teraz dziewczyny hehe :-D :-D
Matuszku Otylko witajcie wśród chodzacych szkarbów.
Noemi - widze lubi ostrą jazde (te kamyki w majtach hehe)
Kubiszon jako poletko dla dżungli - hehe - dobre dobre
Otylka jako kasownik jeszcze lepsze

Marysia się nauczyła przechodzic przez przeszkody - tzn krawężniki, schodki, podesty, progi - nawet cwaniara na kilkucentymetrowym wzniesieniu sobie radzi, gówniarz jeden mały. A jak nogę zadziera do góry.
I umie sobie nie tylko ściągnąc czapke ale i ja ubrać z powrotem. Umie te podskoczyć, co akurat mnie dziwi.... i stać na palcach....(bez trzymania)

reklama
Do góry