reklama
Mateusz uwielbia ciagnac mnie za wlosy - m.in. dlatego je obcinalam, bo wyciaganie po jednym wlosku bylo nie do zniesienia...
A u nas kilka nowosci, podobnych jak u drugiego Mateuszka
Matisiek wyciaga lapki, jak chce na rece, potrafi pokazac lapka co chce albo gdzie chce isc, baaaardzo sie potrafi zdenerwowac jak nie dostanie tego, co by chcial
Poza tym szkolimy sie w buziakach i przytulasach na zyczenie (cuuudo, jak tak zarzuca mi lapki na szyje i sie wtula!)... No i na koniec bomba! Dzisiaj przyszlam z pracy, Matisiek przylecial do przedpokoju, wspial mi sie na noge, wyciagnal raczki i powiedzial... MAMA
.......a potem jeszcze dwa razy mu sie to zdarzylo, i mam wrazenie, ze w koncu mowi to swiadomie

A u nas kilka nowosci, podobnych jak u drugiego Mateuszka

Matisiek wyciaga lapki, jak chce na rece, potrafi pokazac lapka co chce albo gdzie chce isc, baaaardzo sie potrafi zdenerwowac jak nie dostanie tego, co by chcial

kajka
funkcjonujaca bez snu...
HEATHERKU-PEWNIE JESTES BARDZO DUMNA ZA SWOJEGO MALUSZKA.
U NAS Z WYCZYNOW TO JUZ OD MIESIACA MAXIOR PIEKNIE RACZKUJE ,WSZEDZIE WSTAJE ,CHODZI PRZY WSZYSTKIM CZEGO TYLKO SIE MOZE ZLAPAC.
A W KUCHNIE UWIELBAIA PRALKE,NAUCZYL SIE JA OTWIERAC,I ZAMYKAC Z HUKIEM,NIEZLY MA PRZY TYM UBAW,A JAK PRALKA JEST WLACZONA TO MAM MAXIORA NA JAKAS GODZINE Z GLOWY,TAKA KUCHENNA HIPNOZA.
U NAS Z WYCZYNOW TO JUZ OD MIESIACA MAXIOR PIEKNIE RACZKUJE ,WSZEDZIE WSTAJE ,CHODZI PRZY WSZYSTKIM CZEGO TYLKO SIE MOZE ZLAPAC.
A W KUCHNIE UWIELBAIA PRALKE,NAUCZYL SIE JA OTWIERAC,I ZAMYKAC Z HUKIEM,NIEZLY MA PRZY TYM UBAW,A JAK PRALKA JEST WLACZONA TO MAM MAXIORA NA JAKAS GODZINE Z GLOWY,TAKA KUCHENNA HIPNOZA.

Kajka, nawet BARDZO BARDZO BARDZO dumna
Oj, cudnie, Mamoot, cudnie
Gebuska mi sie smieje, jak sobie przypomne
A Mateusz nadal panicznie boi sie wlaczonej pralki - ostatnio uciekal nam z placzem z wanienki, bo wlaczylam podczas jego kapieli.... :-(

Oj, cudnie, Mamoot, cudnie

A Mateusz nadal panicznie boi sie wlaczonej pralki - ostatnio uciekal nam z placzem z wanienki, bo wlaczylam podczas jego kapieli.... :-(
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny gratuluje wszystkich postepow Waszych brzdacy...A w szczegolnosci Heatherkowi bo to wzruszajacy moment uslyszec to cudne i magiczne MAMA!!!!!
U nas w kibelku rowniez mozna sie super zabawic

np.wywalic wszystko co znajduje sie w smietniku,a juz staram sie tam nic nie zostawiac,ale jak juz cos sie znajdzie to trzeba sprawdzic jak smakuje...Wlaczona pralke tez lubimy ale to juz nuda...Lepiej powalic klapa od srocza
No ale z wszystkim wygrywa szczotka od czyszczenia kibelka...Chociaz od X-czasu nowym miejscem dla tego sprzetu jest pralka...A ze na pralce czesto jest przewieszony recznik bo tam mala wycieram po kapieli wiec diablica moja mala hop na paluchy,pociagnie za recznik i juz szczota w jej lapskach...
:-) papier toaletowy to tez fajna sprawa...Potrafi tak go podrzec ze nawet mysz by se tylka nie podtarla...

No i jak tak dalej pojdzie to niedlugo kompa nam rozwali bo oczywiscie nie mozna przejsc kolo niego by go nie zresetowac...

A dzis wzoela sobie mokre chusteczki i wyciagnela wszystkie z opakowania i kazda po kolei cycala...
Ahhh czego to te dzieci nie wymysla

U nas w kibelku rowniez mozna sie super zabawic

np.wywalic wszystko co znajduje sie w smietniku,a juz staram sie tam nic nie zostawiac,ale jak juz cos sie znajdzie to trzeba sprawdzic jak smakuje...Wlaczona pralke tez lubimy ale to juz nuda...Lepiej powalic klapa od srocza

No i jak tak dalej pojdzie to niedlugo kompa nam rozwali bo oczywiscie nie mozna przejsc kolo niego by go nie zresetowac...

A dzis wzoela sobie mokre chusteczki i wyciagnela wszystkie z opakowania i kazda po kolei cycala...
Ahhh czego to te dzieci nie wymysla

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati no i po co im zabawki kupować?!?!?!?
:-) ;-)
Mój mały wielki człowiek tez nauczył sie wstawać w wannie i jak go chcę posadzić to jest wielka afera bo nogi mu się nie zginaja
a roznoszenie wszystkiego po całym domu juz jest prawie opanowane do perfekcji:-)

Mój mały wielki człowiek tez nauczył sie wstawać w wannie i jak go chcę posadzić to jest wielka afera bo nogi mu się nie zginaja

sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
...:-) papier toaletowy to tez fajna sprawa...Potrafi tak go podrzec ze nawet mysz by se tylka nie podtarla...
![]()
Patrycja dawkuj mi takie teksty bo mało co się ze śmiechu nie udławiłam. I byłoby po mnie z samego rana

reklama