reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
W sumie Pati to masz racje - po cholere mi kosi kosi nie???? :-D :-D :-D

Sumka moja zaczeła samodzielnie się puszczas jakie 3 tygodnie temu -więc sie przygotuj. Kurcze ale mnie przestraszyłaś z tum chodzeniem - myślam że to beda teraz tylko takie próby a z prawdziwym łażeniem to jesze ze dwa miesiace poczekam?????? Przysięgam tak myslałam a ty mi tu wyjeżdżasz ze tydzień :szok: :szok: :szok:

Głuszek, Ty sumki słuchaj, bo Ona dobra w te klocki:tak: Kiedyś mi napisała, że nie minie tydzień a Miki będzie śmigał raczkując i miała rację!:szok:

gratulacje dla Oleńki za pierwsze kroczki i Danielka za to, ze wstał i mamusi taka niespodziankę w pracy zrobił:)

Basiu26 Otylka też uwielbia program Jaka to melodia:-)

A ja wczoraj chyba z tego zmeczenia zapomialam moje dziecko pochwalic...:szok:

No moja Andzia jak ja puszczam potrafi nawet 20 sekund ustac...Juz tak od kilku dni ja "tresuje"...:-D

A dzis to mnie rozwalila normalnie...Spimy sobie slodko,ale przebudzilo mnie jakies ciche pukanie,szuranie...Wstaje ,a moje dziecko siedzi przy kompie i dlubie w swiatelkach...Nic by moze i w tym dla nas dziwnego nie bylo gdyby na tarczy 04:55 nie byla...przeciez o tej porze sie spi no nie:-D:-D:-D

Gratulacje dla wszystkich Brykaczy :-D :-D :-D

Mateuszowi jeszcze troche do samodzielnego stania. Na razie gramoli sie z predkoscia swiatla do gory, na wszystkim, na czym sie da oprzec, zeby tylko wstac i widziec swiat z innej perspektywy...
Za to wczoraj tak sobie stal przy kanapie, a pudelko z jego chrupkami lezalo troszeczke poza zasiegiem... Pomyslal, przesunal jedna nozke, dostawil druga, przesunal, dostawil - i dorwal pudelko :-D Pierwsze kroczki zaliczone!... :-D :-D

reklama
Do góry