reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

No ,no,no...Wielkie gratulacje dla wszystkich bobasow!!!!

a u nas coraz czesciej Noemi podejdzie sie przytulic...dzis nawet jak lezalam dostalam calusa nie muszac o niego prosic!!!!!!!!!!!!!!!

Gluszek kobito Twoja mala tu wielkich czynow dokonuje a Ty o tam jakies kosi kosi i papa marudzisz...Moja tez tego nie robi i wogole sie tym nie martwie...Dla mnie wazne jest ze raczkuje jak stara,zajmie sie sama soba sporo czasu,da buziaka,wstaje ,siada kuca i cholipa wie co jeszcze...Jak jej sie zachce to powie...Po co tam dzieciaka meczyc-jeszcze koszmary bedzie miala:-D
Ty lepiej uwazaj-bo jak Marys chodzic zaczyna a Ty jej papa nauczysz to Ci papa pokaze i tyle ja zobaczysz...bo na spacerek se pojdzie;-):-D:-D

reklama
aha-tak bez urazy oczywiscie...Mi to jakos dziwnie mowic brat, siostra jesli to nie moje rodzone...Dla mnie brat to brat, a kuzyn to kuzyn...

Brawo dla Marysi. No kobitka zapomniała chyba że ma dopiero 8 miesięcy. Głuszek nie chcę cię straszyć ale Bartol zaczął biegać w tydzień po takich właśnie niewinnych pierwszych kroczkach. więc..... możesz mieć niedługo całkiem wesoło.
Kuba też ma w nosie kosi kosi i papa natomiast diabelec dokładnie wie co znaczy nie wolno, ale bynajmniej nie stosuje się do tego co mu nie wolno, tylko patrzy wtedy na mnie z uśmiechem na twarzy i robi dokładnie to co mu nie wolno tak jakb y chciał sprawdzić za którym razem wyprowadzi mnie z równowagi. Tak szczerze mówiąc to uwielbiam to bo ma wtedy takiego diabełka w oku;-)
Kubie do samodzielnego stania jeszcze daleko, ale parę sekund ustoi, a zwłaszcza na łóżku, wtedy diabelec wie że sobie krzywdy nie zrobi.
No i hit ostatnich dni czyli podskoki, a w zasadzie wyskoki do góry jak trzymam go za rączki. Normalnie boki zrywać

Oj no właśnie gratulacje dla Danielka. Zuch chłopak i dawać nam tu pędem zdjęcia.
A Kuba oczywiście zostanie obkręcony :-D

Gratulacje dla wszystkich maluchów :) :) :)
Nasz oprocz tego ze nawija i że długo potrafi się sam bawić (zwłaszcza w "czytanie" :)) to chciałby cały czas chodzić, podchodzi do wszystkich i staje i się domaga żeby go prowadzać :) mam fajny filmik jak zasuwa ale sie kurna nie ładuje :(

reklama
Marysiu, Danielku, Oleńko i Mikusiu - gratulacje!:-):-):-)
Ale postępy!!!

Mi to jakos dziwnie mowic brat, siostra jesli to nie moje rodzone...Dla mnie brat to brat, a kuzyn to kuzyn...

U mnie tak samo. Brata mam tylko jednego. Reszta to bracia cioteczni (mam samych braci) i kuzynki i kuzynki.

Pati, podaj mi proszę jeszcze raz linka na tube, bo u mnie picassa nie bardzo.

Do góry