reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
A ja jestem dziś przeszczęśliwa boOlusia nauczyła się sama ładnie siadać. Relacja w galerii.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Gratuluje i pedze ogladac!!!!!:-):-):-)
No właśnie u nas jak muza to stuka/macha ręką albo nogą - nie wiem czy mu wychodzi do rytmu ale zapewne takie jest zamierzenie 
A poza tym rozbraja nas naśladowaniem po nas różnych rzeczy i dawaniem nam wszystkiego do gryzienia - dzieli się swoimi gryzakami, chrupkami czy mazakiem który zwinie i akurat gryzie...wydaje mu się że mama teź ma ochotę pociamkać zielony zakreślacz
A poza tym rozbraja nas naśladowaniem po nas różnych rzeczy i dawaniem nam wszystkiego do gryzienia - dzieli się swoimi gryzakami, chrupkami czy mazakiem który zwinie i akurat gryzie...wydaje mu się że mama teź ma ochotę pociamkać zielony zakreślacz
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
brawo Olu 
Basiu ja też zauważyłam że Zosia nas naśladuje :-) i bardzo ciekawa jest wszystkiego co robie , tak fajnie przechyla główke i zaglądaco tam mama robi bez Zosi (słodko to wyglada)

Basiu ja też zauważyłam że Zosia nas naśladuje :-) i bardzo ciekawa jest wszystkiego co robie , tak fajnie przechyla główke i zaglądaco tam mama robi bez Zosi (słodko to wyglada)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Długo nas nie było, a tu tyle postępów! Gratulujemy nowych osiągnięć!
My też się pochwalimy :-) w tym tygodniu Martusia nauczyła się sama siadać, siedzi już bardzo ładnie, potrafi się bawić na siedząco- a jeszcze niedawno próby złapania zabawki w rączkę kończyły się wywrotem
no i zaczyna raczkować, śmiesznie to wygląda bo jej tyłeczek ucieka na boki i co jakiś czas zalicza leżenie plackiem :-) umie zrobić papa, i kupki zwykle lądują w nocniku- sadzamy, stękamy razem z nią i kupsko zwykle zaraz wychodzi :-)
My też się pochwalimy :-) w tym tygodniu Martusia nauczyła się sama siadać, siedzi już bardzo ładnie, potrafi się bawić na siedząco- a jeszcze niedawno próby złapania zabawki w rączkę kończyły się wywrotem

A Wojciaszek napatrzył się na Mikusia (o ile nie pomyliłam małych mężczyzn) i ćwiczy pompki. W wannie, przy kąpieli. :-)
A poza tym w pozycji do raczkowania próbuje postawić stópki na całych podeszwach. Albo z tego wyjdzie siadanie albo taka poza hip-hopowa, jaką nam kiedyś na zdjęciu zaprezentował Heatherkowy Mati.
A poza tym w pozycji do raczkowania próbuje postawić stópki na całych podeszwach. Albo z tego wyjdzie siadanie albo taka poza hip-hopowa, jaką nam kiedyś na zdjęciu zaprezentował Heatherkowy Mati.

reklama
Gratulujemy wszystkim
Martusi tyle nie było i tu nas z biegu zaskakuje 
U nas chodzenie do padnięcia - ale tego, co prowadza - oczywiście Karolek niezmordowany
męczy nas- kto się nawinie, mama, tata, babcia, dziadek i chodzi, chodzi chodzi...nogi mu się jeszcze często plączą, pupcia buja, ale zupełnie go to nie zniecheca - wręcz przeciwnie
przychodzi, szrapie za nogawkę, woła ee eee eeee i w długą 
jak raczkuje to z kolei prostuje nóżki i staje tak śmiesznie - jakby robił skłon z zamiarem dotknięcia podłogi (chyba Mikusia takie zdjęcie kiedyś było)
No a poza tym - ciągle próbuje nas naśladować - wycieranie dziadka chusteczką było smieszne ale wytarcie babci buzi swoim śliniakiem (którym chwilę wcześniej była wytarta jego ślina) to już nas powaliło zupełnie
no i codzienne "mycie" stópki (tylko jednej dziennie) weszło do repertuaru 
U nas chodzenie do padnięcia - ale tego, co prowadza - oczywiście Karolek niezmordowany
jak raczkuje to z kolei prostuje nóżki i staje tak śmiesznie - jakby robił skłon z zamiarem dotknięcia podłogi (chyba Mikusia takie zdjęcie kiedyś było)
No a poza tym - ciągle próbuje nas naśladować - wycieranie dziadka chusteczką było smieszne ale wytarcie babci buzi swoim śliniakiem (którym chwilę wcześniej była wytarta jego ślina) to już nas powaliło zupełnie