reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Gratulujemy - ale dużo dzieciaczków już raczkuje - za niedługo to w ogóle zadnych róznic nie bedzie.
Irmaa juz bez bucików potrafi - zdjęcia w Albumie

Tak z innej beczki - poradźcie mi prosze jak nauczyc Maryse robic papa i kosi kosi ??? Kurde ona nie kuma ni w ząb tego. Kurcze biore sie za edukacje intelektulaną mojego dziecka

Ale za to teraz z innej strony ale z grubej rury od razu - MAM SUPER NOWINE !!!!!!!!!!! Stało sie !!!! Marysia ruszyła do przodu. Pierwsze kroczki za nami. Potrafi przejsć już nawet dwa, trzy i potem leci do przodu tak zwanym rzutem siatkarskim, jeśli ktos wie o co mi chodzi. Ale to nic, najważnijesze ze są pierwsze kroczki!!!!!!!!!! Ale się ciesze. Ciekawe keidy ruszy na całego!!!

Głuszek gratulacje dla Marysi!!!!!! No to piknie - pierwszy czerwcowy dzieciaczek postawił pierwsze kroczki - ale fajnie :) :) :)
A z innej beczki - co ona bedzie sobie głowe papa i kosi zawracac :) le nie wiem jak ci doradzic - moj papa przez pokazywanie mu sie nauczyl ale kosi mu jakos tez nie podchodzi...zreszta rzadko z nim robimy moze jak bedzie czesciej to załapie

No i tak sie zastanawiam kiedy u nas beda pierwsze kroczki - moze juz za miesiąc??? puszczanie się przy staniu zacięcice ćwiczy ale się nie utrzyma jeszcze - nie ma szans, za to chodzenie za rączki to jest ostatnio hicior... :) aż nóżkami w miejscu przebiera żeby go poprowadzać

A tak w ogóle - czytałaś na plotkach co mi się ostatnio śniło :)?

zaraz polecę - mam tyle wątków do nadrobienie - teraz czytam o spaniu i aż mi sie samej oczy kleją - musze jeszcze dać małej jesć i przypomniało mi sie ze mam niewypełnione dokuemnty do klienta a mam tam być na 9.30 buuuu:wściekła/y: :wściekła/y: - musze chyba wstać rano i je wypełnić....:-( :-(

No Marysia, ale dajesz czadu!:tak: Gratulujemy serdecznie TAKICH umiejętności:tak:

Miki też nie potrafi papa ani kosi (my mówimy po prostu brawo);-) :laugh2:

Wszystkim maleństwom gratulujemy nowych umiejętności, ale to cieszy dziewczyny nie?

A nasza Otylka już potrafi kosi, kosi;-) i wystarczy powiedzieć pokaż brawo albo kosi i Otylka klaszcze:-) ale śmiejemy się z męzem, że robi to tak jak wyższe sfery w operetce, jedna rączka sztywno pochylona, a druga klaszcze, a jak pięknie się przy tym śmieje. Tak samo brawami reaguje na muzykę:tak:

Wielkie gratulacje
a my dzisiaj pierwszy raz staneliśmy!!!! Mama niestety w pracy ale dostała zdjęcie na maila :-)

reklama
Oli za to dziś stawia pierwsze kroczki. Co prawda mamusia musi trzymać pod paszkami, ale chodzi sobie sama. Normalnie jestem w szoku. Tak jej się spodobało, że dziś położyć ją lub posadzić to zaraz wielki krzyk. teraz siedzi bo ogląda Jaka to melodia to jest spokój.

Do góry