reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
gRATULACJE DLA mARYSI, iZUNI, mARTUSI!!! iRMA- NASZ TEŻ TAK CZASEM ROBIŁ, TERAZ JUŻ MU PRZESZŁO - ŁAZI SOBIE GDZIE CHCE I NIE PŁACZE...

zA TO MOJE DZIECKO MA NOWĄ FASCYNACJĘ - "PISANIE" PONIEWAŻ CIĘŻKO TO OPISAĆ TO WRZUCĘ FILMIK - NAMIARY W ODPOWIEDNIM WĄTKU :)

sorki za sknocone wielkości liter :( ale przepisywac mi się nie chce...

W każdych stronach inaczej :-) u nas kuzynka to taka dalsza rodzina, a tak to siostra :-)

Dokladnie tak samo. Chociaz ja osobiscie w ogole nie lubie okreslenia kuzyn/kuzynka i dla mnie nawet dalsze kuzynostwo to brat i siostra :laugh2: (moj dziadek i dziadkowie tych wlasnie "kuzynow" byli bracmi - a my jak najblizsza rodzina hehe, jak moglabym nie mowic o nich brat i siostra?!)

A propos rozwoju. Moja córcia to niezła jest. Siedzieć jeszcze dobrze nie umie, tzn. sama długo nie usiedzi, ale siada toi owszem niemal cały czas. I to nie z brzuszka a z plecków. Rączką się podeprze i hops już siedzi panna zadowolona. A i całkiem ładnie już stoi ale tylko jak się ją podtrzymuje pod paszkami.

Siedzimy sobie dziś przy stole przy obiedzie, a Wojtek bawi się na macie. Gaworzy sobie, kwęka i takie tam. Nagle czuję, że coś mnie ciągnie za nogawkę. Patrzę, a tam Wojciaszek zadziera głowę do góry i patrzy na mamę. :-)

A u nas malutki sukcesik w kierunku picia :-) . Zosia jest anty butelkowym dzieckiem :-) soczki pije tylko łyżeczką a dziś tata dał jej szklane z napojem i z pomocą tatulka wypiła . Tak normalnie piła jak stara :-) ;-) . Niby nic a kurcze tak mnie to cieszy ;-) :happy:

reklama
Gratulujemy!!
Wojtkowi - pierwszych przemieszczeń!!
Zosi - picia w niekonwecjonalny sposób jak dla niemowlaka
Oleńce- pozycji pionowej
i wszystkim innym nowych umiejętności

Do góry