reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sylwia walenie to u nas ulubiona zabawa, walimy czym się da, w co się da i od której się da. Podejrzewam skrycie że sąsiedzi nas nienawidzą :-) :-) :-) :-) Natomiast lotów zabawek z łóżka nie zaobserwowałam, ale to chyba tylko dlatego że Kuba w łóżeczku tylko sypia.
Oj walenie i spadanie jest super Dzisiaj doszło otwieranie szafek- wykumał w którym kierunku ciągnąć za rączkę żeby się otworzyła bo do tej pory ciągnął zazwyczaj pod złym kątem. Potrfi też robić "papa" - nawet nie wiem kiedy załapał bo pokazywałam jak wychodziłam do pracy już od jakiegoś czasu a dziś się okazało że Karolek potrafi
No i jeszcze opowiem wam - mamy taki poranny rytuał - witanie się z zabawkami na półce i z zegarkiem bo stoi obok (zawsze ja albo babcia powtarzamy "zobacz, to jest pisek/kotek/myszka/zegarek tik=tak") i dziś dziadek pyta przy półce gdzie jest kotek i podobno Karol pokazał na maskotke kotka i na zegar przy pytaniu o tik-taka jutro sama sprawdze - nie żebym tacie nie wierzyła ale musze sama zobaczyc...
No i jeszcze opowiem wam - mamy taki poranny rytuał - witanie się z zabawkami na półce i z zegarkiem bo stoi obok (zawsze ja albo babcia powtarzamy "zobacz, to jest pisek/kotek/myszka/zegarek tik=tak") i dziś dziadek pyta przy półce gdzie jest kotek i podobno Karol pokazał na maskotke kotka i na zegar przy pytaniu o tik-taka jutro sama sprawdze - nie żebym tacie nie wierzyła ale musze sama zobaczyc...
hihi własnie sprawdzaliśmy jak to z kąpielą, mąż puscił wodę i zostawił otwartą łazienkę, ja do Karola "kąpu kąpu" i Karol podzidował do łazienki kawałek nagrałam ale nie do końca bo baterie akurat padły - wrzucę do filmików
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas walenie jest ale zazwyczaj tylko reka w stol...:-)
A Karolek---->jestem pod wrazeniem...I juz sie ciesze na moment kiedy to moja panna na bosych pytkach po mieszkaniu bedzie latac
A Karolek---->jestem pod wrazeniem...I juz sie ciesze na moment kiedy to moja panna na bosych pytkach po mieszkaniu bedzie latac
reklama