reklama
myszka2829
Fanka BB :)
wyniki jutro lub w poniedzialek, maly byl dzielny i zgodnie z planem spal... lekarka byla w szoku bo zazwyczaj potrzebuja nawet pol dnia, a nasz zuch spal po 15 minutach w gabinecie ;-)
wawka2013
To super, że badanie przebiegło bez problemu. Najgorzej jak trzeba zrobić badanie dzieciaczkowi, które wymaga specjalnych zachowań.
Ja miałam stresa jak robiliśmy usg pęcherza przed i po sikaniu. Na szczęście mała na badanie dowiozła pełny pęcherz i zaraz po badaniu zrobiła siku i mogliśmy od razu zrobić badanie pustego pęcherza :-)
Kochane te nasze dzieciaki:-)
Ja miałam stresa jak robiliśmy usg pęcherza przed i po sikaniu. Na szczęście mała na badanie dowiozła pełny pęcherz i zaraz po badaniu zrobiła siku i mogliśmy od razu zrobić badanie pustego pęcherza :-)
Kochane te nasze dzieciaki:-)
Phelania
Mama 2 urwisów :P
myszko-zdroweczka bedzie dobrze
U nas rehabilitacje skutkuja jak dobrze pojdzie w listopadzie zakonczymy mlody pieknie podnosi glowke napiecie jeszcze jest ale juz mniejsze...
U nas rehabilitacje skutkuja jak dobrze pojdzie w listopadzie zakonczymy mlody pieknie podnosi glowke napiecie jeszcze jest ale juz mniejsze...
myszka2829
dziekujemy dziewczyny, ja jeszcze chwilami odczuwam jakies pojedyncze uszczypniecia wewnatrz... ale to dopiero tydzien po operacji to ma prawo;-) wiec powoli wracam na tory dnia codziennego
Neurolog i fizjoterapeuta stwierdzili, ze maly rozwija sie szybciej o jakies kilka tygodni ale o martwieniu sie nic nie wspominali.
Czekamy co wyjdzie na tym spiacym eeg, jutro bede do nich dzwonic czy juz wyniki sa opisane
Neurolog i fizjoterapeuta stwierdzili, ze maly rozwija sie szybciej o jakies kilka tygodni ale o martwieniu sie nic nie wspominali.
Czekamy co wyjdzie na tym spiacym eeg, jutro bede do nich dzwonic czy juz wyniki sa opisane
reklama
myszka2829
maja maja, napletek sie zrasta do roku czasu ;-) i bron Boze sciagac skorke na sile
Podziel się: