reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój kwietniowych maluszków-Relacje z wizyt u lekarza.

która szczepiła na pneumokoki czy były jakies reakcje uboczne typu gorączka? kiedys juz pytałam was ale bez echa pozostało :baffled:

no mnie tez krostki ciekawia bo moja ma po buzi ale to stawiam bardziej na potówki bo w okolicy smoczka jest najwiecej bo cały czas tam mokro :baffled:

reklama
ja szczepiłam pod koniec lipca i było wszystko OK. za 1,5 tygodnia druga dawka.
krostki - może masz rację, że to potówki, a może tak jak u mnie - wirusówka. Z tym że moja mała miała je tak rozstrzelone po twarzy (jak przy ospie)

Hej
My po pneumokokach nic szczegolnego nie zauwazylismy jestesmy po trzech dawkach...
Standardowo po szczepieniu nie ma apetytu ale poza tym nic sie nie dzieje

czyli jednak szczepicie bo tak czytam w necie i dzis sie dowiedziałąm ze jestem głupia i naiwna ze szczepie ot wprost od jakiegos lekaza :baffled:

dostalismy skierowanie na EEG, szczepienia zawieszone do uzyskania odpowiedzi co to jest i jaka jest przyczyna. Lekarz musial zglosic od razu NOP do producenta i wydzialu zdrowia.

rozwalila mnie pytaniem czy nagralam te drgawki :szok::angry::no: dziecie mi sie telepie a ja bede sobie telefonu szukac i krecic filmiki... no skretyniala do reszty chyba:shocked2:

reklama
myszka: to pytanie o film mnie nie dziwi ponieważ, jak moja córcia po urodzeniu w szpitalu miała drgawki jak spała to kazali mi to nagrać na telefon. Tylko, że u mnie te drgawki były w trakcie każdego snu więc mogłam się przygotować. U ciebie było nagłe więc jest oczywiste, że nie wpadłaś na taki pomysł. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Twoim maluszkiem.

Do góry