reklama
zozzolka
Fanka BB :)
ja się jakos boje tak ja puscic sama zeby siedziała bo się do przodu wygina i nie wiem czy to tak ma być na poczatku? jak ja potrzymuje to siedzi ładnie pełzania u nas nie ma bo w sumie mało na macie bo zaraz ryk jak sie obróci na brzuszek i czegos nie dostanie, u nas mama niestety nie ma śniło mi sie ze tak powiedziała hehe bardziej takie słowka na aaaa au agu i tak mi opowiada wczoraj ja tak słuchałam przytakiwałam a ona tak bez konca mi opowiadała az się popłakałam ze wzruszenia a ona widzac to taki smiech na całe gardło i tez łzy w oczach takiego śmiechu jeszcze u niej nie słyszałam az maz przybiegł z drugiego pokoju
piękne są takie chwile
piękne są takie chwile
pscółka i spółka
zozzolka - jak sama podnosi się do siadania to niech siedzi, ale jeśli Ty sadzasz to przestań
anila
my dziś na szczepieniu którego nie było... małej się upiekło :-)
nie ryzykowaliśmy bo M dopiero w poniedziałek skończył antybiotyk na baardzo ostrą grype, a mała dostała kataru przedwczoraj i przełożyliśmy...
waży troszkę ponad 7 kg.
nie ryzykowaliśmy bo M dopiero w poniedziałek skończył antybiotyk na baardzo ostrą grype, a mała dostała kataru przedwczoraj i przełożyliśmy...
waży troszkę ponad 7 kg.
My dzisiaj zaszczepieni. Pol roku przerwy teraz, ale ciagle się zastanawiam, czy nie zwagarować kolejnej szcepionki.... z wiadodmych wzgledów..,.
Waga 8340!!!!! grubas mały obw głowki 43cm, klatki 47.
Dostalismy skierowanie do alergologa. Będę wiedziała, co mu jest, od czego to uczulenie i czemu żadna masć nie pomaga...
Jutro ortopeda, wstyd sie przyznac, ze dopiero teraz, ale trudno...
Waga 8340!!!!! grubas mały obw głowki 43cm, klatki 47.
Dostalismy skierowanie do alergologa. Będę wiedziała, co mu jest, od czego to uczulenie i czemu żadna masć nie pomaga...
Jutro ortopeda, wstyd sie przyznac, ze dopiero teraz, ale trudno...
pscółka i spółka
anka - kurcze nie wpadłam na to, żeby poprosić o skierowanie do alergologa
margot - ja odpuszczam następną szczepionkę, muszę tylko jakiś papierek podpisać o odroczeniu w czasie. Jeśli kiedykolwiek się zdecyduję to raczej latem.
margot - ja odpuszczam następną szczepionkę, muszę tylko jakiś papierek podpisać o odroczeniu w czasie. Jeśli kiedykolwiek się zdecyduję to raczej latem.
wawka2013
U nas szczepienia zakończone. W zeszłym tygodniu dostała obie dawki z 6 i 7 miesiąca. Tylko myślę o pneumokokach, bo już tydzień szpitala zaliczyłyśmy i już sama nie wiem.
Moja Michalina to wielka baba. Na szczepieniu wyszło, że waży 8440. Oj trzeba pomyśleć w przyszłości o jakiejś szkole tańca dla małej Niech od małego ruchu się uczy.
Moja Michalina to wielka baba. Na szczepieniu wyszło, że waży 8440. Oj trzeba pomyśleć w przyszłości o jakiejś szkole tańca dla małej Niech od małego ruchu się uczy.
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
My sie dzisiaj wazylismy.. 8.770g.
Siedziec nie siedzi sam. W krzeselku do karmienia chwile mu pozwalam sie bawic i to tyle.
Witamine D mam z pompka (juvit d). Wygodna w podawaniu. Ja podaje codziennie..Starszemu podawalam chyba do roku, a pozniej dostawal tran... i tak do dzisiaj zostalo.
Siedziec nie siedzi sam. W krzeselku do karmienia chwile mu pozwalam sie bawic i to tyle.
Witamine D mam z pompka (juvit d). Wygodna w podawaniu. Ja podaje codziennie..Starszemu podawalam chyba do roku, a pozniej dostawal tran... i tak do dzisiaj zostalo.
Podziel się: