Syla my identycznie mamy :-) tez zwykla kubelkowa i tez na drazku do podciagania ;-) bez wiercenia raz dwa i montuje gdzie chce a z hustawki jestem bardzo zadowolona maly uwielbia sie hustac nawet w niej je i usypia czasem. Waga do 20 kg (na takiej co my mamy) ale sa tez takie do 30 kg. Nie boje sie w niej malego zostawiac nawet czasem wychodze do drugiego pokoju oczywiscie nie na dlugo. Jest dosc gleboka i otacza malego dookola takze jest bezpieczny a wyscielilam rozkiem i tez ma mieciutko.A zaplacilam za nia 18 zl w tesco
reklama
Ja też właśnie dziś zakupiłam tą huśtawkę plastikową- kubełkową, faktycznie dobrze ją wyścielić jakimś kocykiem, bo twarda. Plus,że ma pasy. Jak dla mnie jest spoko i niedroga (w sklepie ok.40zł) Ja póki co na szybko zamontowałam ją na drzewie w ogródku:-)
enka75
mamuśka :)
Ja dziś muszę pochwalić się pierwszym zębolem u młodej
a co do huśtawki to jak to to wygląda ?
a co do huśtawki to jak to to wygląda ?
ewa72
Mama Maciusia
Gratulujemy pierwszego zabka.Malemu idzie gorna jedynka,ale cos jej ciezko sie przebic.
enka75
mamuśka :)
o ewa- to Twój szkrab też zaraz kolejny dostanie zębol hehehe
a mam pytanie, do już zębowych mam- młoda od tygodnia ma gila do pasa w nocy gorączka (rano oki) czy to przeziębienie czy od zęboli, bo juz nie wiem czy leciec do lekarza znów czy czekać. Zwłaszcza że dopiero z zapalenia oskrzeli sie wykaraskała
a mam pytanie, do już zębowych mam- młoda od tygodnia ma gila do pasa w nocy gorączka (rano oki) czy to przeziębienie czy od zęboli, bo juz nie wiem czy leciec do lekarza znów czy czekać. Zwłaszcza że dopiero z zapalenia oskrzeli sie wykaraskała
Huśtawka kubełkowa dla dziecka !!! NAJTANIEJ !!! (1012341179) - Aukcje internetowe Allegro To ta huśtawka dla zainteresowanych:-)
gratuluję ząbka Enka!!!!
U nas nadal nie ma żadnego ząbala. Za to w szpitalu Ala podszkoliła się w przekręcaniu na boczki i leżeniu na brzuszku. Jedyne co to mamy problem z ustaleniem co ją uczula. Cały czas obkurczają jej się oskrzela i ciągle jej tam coś furgocze. Z tego też względu od jakiegoś czasu nie wprowadzam żadnego nowego menu. Boję się, że znowu dostanie duszności i wylądujemy w szpitalu. Tak więc bardzo Wam zazdroszczę zdrowych i pogodnych maluchów, że robią tyle postępów, jedzą coraz to nowsze papu. Ach.... pocieszam się tylko tym, że kiedyś i my tak zaczniemy. Może kiedyś.... A podobną huśtawkę widziałam w Tesco. Tylko ceny nie zauważyłam. Jest fajna, to muszę Wam przyznać.
U nas nadal nie ma żadnego ząbala. Za to w szpitalu Ala podszkoliła się w przekręcaniu na boczki i leżeniu na brzuszku. Jedyne co to mamy problem z ustaleniem co ją uczula. Cały czas obkurczają jej się oskrzela i ciągle jej tam coś furgocze. Z tego też względu od jakiegoś czasu nie wprowadzam żadnego nowego menu. Boję się, że znowu dostanie duszności i wylądujemy w szpitalu. Tak więc bardzo Wam zazdroszczę zdrowych i pogodnych maluchów, że robią tyle postępów, jedzą coraz to nowsze papu. Ach.... pocieszam się tylko tym, że kiedyś i my tak zaczniemy. Może kiedyś.... A podobną huśtawkę widziałam w Tesco. Tylko ceny nie zauważyłam. Jest fajna, to muszę Wam przyznać.
gratuluję ząbka Enka!!!!
Ah szkoda że musicie tyle przechodzic:-( trzymam kciuki żeby mała szybko wróciła do zdrówka i żebyście mogły się wspólnie cieszyc nowymi smakołykami.
A co do huśtawki to ja za swoją w hurtowni zapłaciłam 28 zł ;-) no i do tego drążek za 30zł
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
My zakupilismy dokladnie taka sama w carfourze za 17 zl,maly uwielbia sie w niej hustac.Stacjonarna hustawka sie nie sprawdzila!
Podziel się: