reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

Syla my identycznie mamy :-) tez zwykla kubelkowa i tez na drazku do podciagania ;-) bez wiercenia raz dwa i montuje gdzie chce :tak: a z hustawki jestem bardzo zadowolona maly uwielbia sie hustac nawet w niej je i usypia czasem. Waga do 20 kg (na takiej co my mamy) ale sa tez takie do 30 kg. Nie boje sie w niej malego zostawiac nawet czasem wychodze do drugiego pokoju oczywiscie nie na dlugo. Jest dosc gleboka i otacza malego dookola takze jest bezpieczny a wyscielilam rozkiem i tez ma mieciutko.A zaplacilam za nia 18 zl w tesco

reklama
Ja też właśnie dziś zakupiłam tą huśtawkę plastikową- kubełkową, faktycznie dobrze ją wyścielić jakimś kocykiem, bo twarda. Plus,że ma pasy. Jak dla mnie jest spoko i niedroga (w sklepie ok.40zł) Ja póki co na szybko zamontowałam ją na drzewie w ogródku:-)

o ewa- to Twój szkrab też zaraz kolejny dostanie zębol hehehe

a mam pytanie, do już zębowych mam- młoda od tygodnia ma gila do pasa w nocy gorączka (rano oki) czy to przeziębienie czy od zęboli, bo juz nie wiem czy leciec do lekarza znów czy czekać. Zwłaszcza że dopiero z zapalenia oskrzeli sie wykaraskała

gratuluję ząbka Enka!!!!
U nas nadal nie ma żadnego ząbala. Za to w szpitalu Ala podszkoliła się w przekręcaniu na boczki i leżeniu na brzuszku. Jedyne co to mamy problem z ustaleniem co ją uczula. Cały czas obkurczają jej się oskrzela i ciągle jej tam coś furgocze. Z tego też względu od jakiegoś czasu nie wprowadzam żadnego nowego menu. Boję się, że znowu dostanie duszności i wylądujemy w szpitalu. Tak więc bardzo Wam zazdroszczę zdrowych i pogodnych maluchów, że robią tyle postępów, jedzą coraz to nowsze papu. Ach.... pocieszam się tylko tym, że kiedyś i my tak zaczniemy. Może kiedyś.... A podobną huśtawkę widziałam w Tesco. Tylko ceny nie zauważyłam. Jest fajna, to muszę Wam przyznać.

gratuluję ząbka Enka!!!!
U nas nadal nie ma żadnego ząbala. Za to w szpitalu Ala podszkoliła się w przekręcaniu na boczki i leżeniu na brzuszku. Jedyne co to mamy problem z ustaleniem co ją uczula. Cały czas obkurczają jej się oskrzela i ciągle jej tam coś furgocze. Z tego też względu od jakiegoś czasu nie wprowadzam żadnego nowego menu. Boję się, że znowu dostanie duszności i wylądujemy w szpitalu. Tak więc bardzo Wam zazdroszczę zdrowych i pogodnych maluchów, że robią tyle postępów, jedzą coraz to nowsze papu. Ach.... pocieszam się tylko tym, że kiedyś i my tak zaczniemy. Może kiedyś.... A podobną huśtawkę widziałam w Tesco. Tylko ceny nie zauważyłam. Jest fajna, to muszę Wam przyznać.

Ah szkoda że musicie tyle przechodzic:-( trzymam kciuki żeby mała szybko wróciła do zdrówka i żebyście mogły się wspólnie cieszyc nowymi smakołykami.

A co do huśtawki to ja za swoją w hurtowni zapłaciłam 28 zł ;-) no i do tego drążek za 30zł :rofl2:

Ja mam taka (18 zl w TESCO) jest po bokach wysoka i nie wypadnie maluszek

Załączniki

• fdg (1).jpg
    fdg (1).jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry