reklama
Pozwolicie że ja tak troche z innej beczki. Miałyście już okres po porodzie? Bo ja właśnie mam i jestem troche zdziwiona że tak szybko, bo przecież karmię tylko cycem.
Ja juz mialam miesiac temu i wlasnie na dniach sie spodziewam nastepnego tylko teraz zupelnie nie wiem jak sobie liczyc cykl bo nie wiem czy po porodzie sie nie rozregulowalo takze czekam na nastepny
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Oli to pewnie po tabletkach. Ja zaczynam wlasnie 3 opakowania i bardzo czesto mam plamienia...ciekawe ile to wszystko się bedzie regulowało???
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Elaine a dlaczego?? Przeciez sa tabletki any ktore mozna brac wlasnie karmiąc piersią.....
Makta ma racje sa specjalne tabletki dla kobiet karmiacych:-):-)hmm...mi gina nie chciała przepisac anty dopóki kamię. Jak zakończę karmienie definitywnie to dopiero zapisze...
reklama
Ja dostalam anty od gina, zaraz na pierwszej wizycie. Powiedzial, ze po cesarce nie moge zajsc w ciaze wczesniej niz za rok. Karmie piersia i biore cerazette czy jakos tak - bierze sie je bez przerwy - caly czas. Krwawien brak.
Podziel się: