reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

No ja jestem przykladem ze to możliwe...zaczełam ząbkować na początku trzeciego miesiąca i szybko miałam pierwsze ząbki. Więc to jak najbardziej możliwe...z tego co mowi moja mama to szybko zaczełam ale trwało to dośc dlugo i straaaaaasznie cierpiałam :(
No oby Julka była spokojniejsza jak juz sie zacznie.
Zycze tego... ale to ponoc dziedziczne. Jesli ty tak wczesnie zabkowalas, corcia tez moze...
Moja zaczela tak jak ja..

reklama
Hejka
No i moja dzidzia po zastapieniu wczorajszej wieczornej butli cycusiem spala tak samo jak po butli, wiec jak na razie odstawiamy sztuczne mleczko. Zobaczymy jak bedzie dzis, mam nadzieje ze tak samo bo jestem wyspana i jednoczesnie sumienie mnie nie meczy :-)
liiiviiia 10 godzin!!!:szok: szook :-)

liiviia 10 godzin, szok i zazdroszczę, u nas wielka radocha jak mały prześpi ponad 4, ale mnie to wystarcza! no i ładnie śpi w dzień ok 3 razy, ale długo, wiec dajemy radę!

u Frania maks 4 godziny - zdarzylo sie tak z 2 razy....liiiviiia Tobie zyczę spokojnej nocki :) ja takiej za jakies pol roku moze dostąpię....ahhhhhhhh :)

No wlasnie mnie dziwi ze nie jest glodny do tej pory spal ok 8 godz zawsze jje po 22 a nastepna przed 7 a wczoraj nie dosc ze zjadl na noc tylko 30 a nie 120 jak zazwyczaj to jeszcze tyle przespal i jadl dopiero o 9 :eek: az sprawdzalam czy oddycha ;-) ale powiem wam ze niby dobrze ze tak ladnie spi ale jak na poczatku sie budzil w nocy to i mi bylo latwiej wstawac bo bylam przyzwyczajona i sama juz tak czujniej spalam i sie przebudzalam a teraz juz sie znowu spioch zrobilam i przestawilam na cale przespane noce ze czasem jak sie o 6 obudzi to okropnie mi sie nie chce wstawac i oczu otwierac ;-)

Ja tez widzę, ze jak mały śpi dłużej niż zwykle a ja dłużej śpie, to mam wrażenie, ze się wtedy gorzej czuję i jestem rozespana, ale 10 godzin to marzenie, my dziś np 20-00.30-3.30-6-7bo niedojadł a zasnął.........ale naprawdę nie narzekam, wstałam o 7.30 i jest super

reklama
Do góry