reklama
Borys wstaje ok 6.30- 7 . Później drzemka ok 10 do 11-12. W zależności czy coś go nie wybudzi . Od kilku dni nie chce spać po południu, zasypia ok 17 dopiero na jakieś pół godzinki.Nocne spanko między 20-21. No i pobudki w nocy ze dwie.... no właśnie- z tym wybudzaniem to u nas trzy światy- wybudza go domofon ( który non stop już wyłączam), telefon, głośny samochód za oknem- jednym słowem śpi jak zając pod miedzą...
Jeśli chodzi o mleczko to ja podaję kartonikowe 3,2 % z dodatkiem kaszki. Pije rano i na noc. W ciągu dnia obiadki, desery, owoce itp.
Jeśli chodzi o mleczko to ja podaję kartonikowe 3,2 % z dodatkiem kaszki. Pije rano i na noc. W ciągu dnia obiadki, desery, owoce itp.
DOODA
wrześniowa mama :)
My dzis onczymy 11 m-cy,nasz bilans:
-chodzimy i biegamy samodzielnie od jakis 3 tygodni
-mowimy mama,tata,baba,papa,brum brum tzn. auto,tik tak,dada tzn. dziadzia
-pokazujemy: papa,brawo,jezyk,jak smierci kupa ,dajemy caluska,jak sie jezdzi autem
-waga 9kg z groszami
-jemy juz wszystko
-uwielbiamy samochody,motory,rowerki tzn.wszystko co ma kolka i jezdzi
-chodzimy i biegamy samodzielnie od jakis 3 tygodni
-mowimy mama,tata,baba,papa,brum brum tzn. auto,tik tak,dada tzn. dziadzia
-pokazujemy: papa,brawo,jezyk,jak smierci kupa ,dajemy caluska,jak sie jezdzi autem
-waga 9kg z groszami
-jemy juz wszystko
-uwielbiamy samochody,motory,rowerki tzn.wszystko co ma kolka i jezdzi
henrietta5
Fanka BB :)
a mój Kubuś chodzi, dzisiaj poszłam do łazienki nalać wody do kąpania i wołam małego a ten łobuz przyszedł na nóżkach , a jaki był zadowolony z siebie
enka75
mamuśka :)
no ja tez jestem dumna z młodej, co prawda nie chodzi ale... co raz częściej samodzielnie podnosi się i stoi i jestem przeszczęśliwa
Enka u mnie to samo. Ala sama wstaje i ciągle próbuje. Na jej wagę to bardzo dużo. Nawet zauważyłam, że te nóżki już tak nie dygoczą. I czasami sama się puszcza, tak jakby chciała sprawdzić czy da się już bez trzymanki.
enka75
mamuśka :)
no to Lidka dziś 11 miesięcy
bilans:
zęboli 8 albo 9
młoda je prawie wszystko (pomijajac mleczne opcje)
nie chodzi ale jest bliska temu, wstaje często sama, postoi troszkę, jak chodzi to za rączkę (wystarczy jeden palec dać) jeśli chodzi o mówienie to mama tata, cici (na ktoka) łoło ( na psa jako hau hau) do tego pokazując paluszkiem mówi to , mam i takie tam proste
w żłobku straszna bandytka (ma ulubionego kolegę z którym notorycznie się bije )
poniżej fotka
bilans:
zęboli 8 albo 9
młoda je prawie wszystko (pomijajac mleczne opcje)
nie chodzi ale jest bliska temu, wstaje często sama, postoi troszkę, jak chodzi to za rączkę (wystarczy jeden palec dać) jeśli chodzi o mówienie to mama tata, cici (na ktoka) łoło ( na psa jako hau hau) do tego pokazując paluszkiem mówi to , mam i takie tam proste
w żłobku straszna bandytka (ma ulubionego kolegę z którym notorycznie się bije )
poniżej fotka
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Enka 100 lat dla Lidki! Śliczna z niej dziewczynka - zniewalający uśmiech.
Podziel się: