reklama
rezeda
Fanka BB :)
Madzieńka gratulacje
Gratulacje dla Igorka!
U nas ząbków brak nadal.
Mały zaczął broić niesamowicie- odnalazł kable i chce ciągnąć je-kiedy mówimy "nie wolno", "nie nie" czy "oj" to beszczelnie patrzy na nas, śmieje się i swoje robi. Co do spania to masakra totalna- wyprawia cuda przed zaśnięciem. Pobudki w nocy co dwie godz. Po całym takim wyczerpującym dniu i nocy można skonać((
U nas ząbków brak nadal.
Mały zaczął broić niesamowicie- odnalazł kable i chce ciągnąć je-kiedy mówimy "nie wolno", "nie nie" czy "oj" to beszczelnie patrzy na nas, śmieje się i swoje robi. Co do spania to masakra totalna- wyprawia cuda przed zaśnięciem. Pobudki w nocy co dwie godz. Po całym takim wyczerpującym dniu i nocy można skonać((
DOODA
wrześniowa mama :)
My juz tez zaczynamy kroczyc,tzn.narazie 3,4 kroczki robimy,a pozniej strach w oczach i siadamy na pupe
henrietta5
No i się zaczeło Igorek ZACZĄŁ CHODZIĆ SAM !!! Wstaje sobie koło łóżka albo ściany puszcza się i fruuuu idzie :-):-):-) ostatnio pisałam że robi troche kroczków i koniec a od dzisiaj rana już poważnie wziął się za maszerowanie )) Ale jestem dumna z tego małego potworka hehe
no to teraz dopiero sie zacznie - gratulacje !!!!!!! ja jestem przerażona faktem ,że mały niedługo zacznie biegac , tez już zaczyna się puszczać , narazie od mebla do mebla , ale niczego sie nie boi i straszny z niego psot'nik , więc założę chyba adidasy i będę biegać za nim . Kubuś ma 6 najślicznniejszych ząbków, dzisiaj nauczyła go siostra "kubusiu śmiej się z mamay " i kubuś śmieje się na cały głos, wszystkich panów woła tata, pokazuje jak wysoko fruwają ptaszki ale najfajniej tańczy - zrywamy boki jak pokazuje , a w ogole to jest cudowne dziecko- pogodne , wiecznie uśmiechnięte i kochaja go wszystkie panie ekspedientki dzięki czemu mamusia robi zakupy bez kolejki na córkę mówi "ada" a na mnie "ana".
moja ostatnio wszystko pokazuje paluszkiem a przedewszystkim swiatelko :-)woła juz wiadomie mama bo wczesniej tylko powtarzala "mamma mamma"na wszystko dookola a dzis juz wola mama i wyciaga raczki do mnie ah jak sie milo robi :-)pokazuje tez jaka duza urosnie podnoi lapki do gory. wlasciwie to co chwile uczymy ja czegos nowego i utrwalamy jest wyjatkowo pojetna i szybciutko sie uczy nowych rzeczy np robic halo halo z telefonem zajelo mi jakies 3 minuty nauki:-)
U nas też króluje pokazywanie paluszkiem wszystkiego, a w szczególności lamp :-) No i wymuszanie na nas, żebysmy Go podnosili, żeby mógł włączać i wyłączac lampę ;-) No i jeszcze konik na biegunach - nawet nie trzeba Stasia hustac, bo ... sam sie buja - i bardzo intensywnie Aaa, jeszcze przyciski - kilka sekund przy nowym urzadzeniu i od razu znajduje przycisk do włączenia - tak samo jak dorwie się do pilota to najpierw trzeba wlączyc, a potem zmienia programy.. ;-)
enka75
mamuśka :)
Madzieńka -gratulki dla chodziaczka
Fredka- nie ma to jak porządne raczkowanie hehehhe ;-)
wszystkim maluchom wielkie gratulacje i całuski
Fredka- nie ma to jak porządne raczkowanie hehehhe ;-)
wszystkim maluchom wielkie gratulacje i całuski
reklama
Magdalena0713
I my się chcemy pochwalić... ;-) Tomkowi właśnie wychodzą górne jedynki i dwójki... Masakra straszna, bo mu dają dziąsełka w kość, ślini się przeokropnie i wszystko jest dobre byle tylko dało się gryźć gryźć gryźć A poza tym robimy "papa", "kosi kosi", przybija "piątkę", daje "serwus", pokazuje, że jest "taaaaaki duziii" i wyciąga łapki do góry, jak się napije, to później robi "aaaach", dzieli się i na siłę wkłada jedzenie do buzi każdemu, kto jest w zasięgu rączek Chodzi w łóżeczku i nabija kilometry wzdłuż sofy i mebli A raczkowanie mu nie wychodzi, bo rączki mu odmawiają posłuszeństwa i koniec końców zawsze ląduje na buzi
Wszystkim maluszkom wieeelkie gratki z poczynionych postępów
Wszystkim maluszkom wieeelkie gratki z poczynionych postępów
Podziel się: