reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

gratuluje ząbków. A mojemu młodemu jak wyszły dwa chyba miesiąc temu to teraz cisza i spokój hmmm
U mojego malucha pierwsze 2 ząbki wyszły jeden po drugim w marcu i do tej pory mamy przestuj.
Co do przebierania nóżkami-Oli uwielbia ,,ganiać''piłkę:-Dile ma przy tym zabawy:-D

reklama
A u nas zabkow ni widu ni slychu dzis pediatra tam zagladala i cisza no poza gyzieniem i slinieniem ale to to juz od kilku msc. Pytalam ja o to czy cos moze byc zle ze nie staje i powiedziala ze nie i zeby go nie stawiac jak nie chce.Takze czekam az mnie sam zaskoczy ;)
Tak mi sie podoba jak Michas sie wychyla usilnie zeby cos zobaczyc jak mu zaslonie to az mnie pcha i glowe wychyla :D albo jak sie wkurza i czegos nie chce co mu daje to nie to ze nie wezmie tylko bierze w lapke i rzuca tym we mnie :D

A co do tego co pisalysmy o wierceniu sie w lozeczkach to dzis Michala tak znalazlam :-D

Załączniki

• 101_0895.jpg
    101_0895.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Co do ząbków to mówią że im później wyjdą tym dłużej zostaną.Więc nie ma co się martwić.Mojej znajomej z roku synek miał 8 miesięcy i 8 zębów.

hi Hi Michaś jakbym widziałam swojego Igorka. Ten artysta to mi się wydaje nie umie spać na pleckach i jak przystało na podusi pod kołderką

Załączniki

• DSC01063.jpg
    DSC01063.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 49
LIvii, Madzieńka super pozycje. MIchałek śpi niczym burmistrz a Michaś ma poprostu za twarde łóżko:-):-):-):-):-):-).

Hihihihi- ale świetne pozycje maluchy mają:-D:-D:-D. Borys też tak śpi- w nocy tak się wypycha nogami, że ląduje aż na zagłówku i wtedy ryk- bo dalej się nie da i główką "puca" w szczebelki:-). W ogóle, to on się tak obija w łóżeczku, że masakra:baffled:. Miałam ochraniacz na szczebelki ale małemu nie pasuje i szarpie go niesamowicie.Myślałam, żeby zakupić łóżeczko turystyczne-kojec, ale nie wiem jak ma się to w użyciu itp. Czy któraś z Was użytkuje? Polecacie?

Fredko- a mi wydaje się jakoś mało stabilne. Tylko nie wiem już co wymyślić, żeby mały nie obijał sobie głowy:dry:

reklama
Do góry