reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

no to sie rozpisałam (princi teraz dla ciebie tekst: nie chcesz nie musisz czytać moich referatów ;o) ps. jesteś jakaś zadymiara na forum czy co:) )
Hyhy ostratnio zdarza mi sie przeczytac wiecej niz 4 linijki! robie postepy! :))
A zadymiara ? To nie ja wszeczelam awanture,ja sie tylko bronie :))

reklama
Sory dziewczyny ale teraz to mi się i głupio i przykro zrobiło:-(Z nocnikiem napisałam bo myślałam że to pmoże komuś(a wziełam to z obserwacji)wyszła z tego wojna:baffled:chciałam to wyprostować i co....i z nowu jest źle:baffled:z princi popisałam i jest oki ale teraz odczuwam jakby reszta na mnie naskoczyła(nie używając ników ale stwierdziłam że te słowa są do mnie):szok:Może i źle to odebrałam-jak tak to sory.
Ale poglądu swojego nie zmienie
-jestem na TAK dla chodzików
-jestem na tak dla sadzania dziecka w 8msc-żeby przyzwyczaić dziecko do tego sprzętu a nie żeby je nauczyć prosić siku na nocnik
-jestem na tak dla słoiczków
To takie moje skromne zdanie:-)
Nie mówie że któraś z Was ma złe poglądy itd.A ze zdaniem każdej z Was się licze nie raz już mi pomogłyści:-)

Mili zupełnie nie masz powodu żeby się przejmować, forum jest od tego żeby dyskutować i to dobrze że zdania są podzielone i jest jakaś różnorodność

kochana wiem, ze nie ejsteś zadymiara, zartowałam:) ja też staram sie zawsze bronić swoich poglądów jeśli są słuszne. Nie bez przyczyny lekarze wymyślają różne mądre rzeczy!
ja tez jestem na TAK słoiczkom-ale gotuję też i sama, jestem na NIE chodzikom, nasz ortopeeda zakazł sadzać przed siedzeniem, chodzić i prowadzać przed chodzeniem, dziecko wie co dla niego dobre i kiedy na to jest czas!
jestem na TAK dla nocniczka ale ok 8-12 mies:) stać mnie na pieluchy:)

no i jeszcze jedno!!!
jest coś takiego jak KULTURA DYSKUSJI I KULTURA OSOBISTA!
nie obraża sie nikogo, moze komuś sie nie podobać jego zachowanie, ale nie ocenia sie osoby!
to tak jak dziecku powiesz, jesteś niegrzeczne dziecko! albo ale nieładnie się zachowałaś córeczko-jest różnica!

mili no wlasnie,przeciez ty chcialas dac rade komus,nikt nie ma do ciebie pretensji :)

Dobra koniec,bo nie moge sie pakowac,tak mnie tu teraz ciagnie haha. W piatek z rana lece do Pl,bedziecie miec tu bloga cisze :))) Hyhy

reklama
Do góry