reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

A nam pasuje firma avent i jej sie trzymami i nic nowego nieprubujemy :wściekła/y: Sandrunia miała niekapek z awentu i dobrze sie spisał :tak: tyle ze dostała go na 8 miesięcy i umiała pić :tak: bo już rozumiała ze trzeba go trzymac do gory zeby lecialo

reklama
Lorien, Kama .... jak się u was mają sprawy nocnikowe .... jak zaczęłyście. Napiszcie coś, bo też się noszę z zamiarem wyciągniecia nocnika z szafy :tak:

Ja też chcę jak najszybciej wysadzać Witka na nocnik, ale muszę poczekać aż zacznie sam siedzieć. Więc wasze porady też mi się przydadzą :tak::-D
A w ciągu ostatnich dni Witek zaczął się w końcu podnosić do siadania, ale jak na razie mu to nie wychodzi :no: Poczekamy jeszcze trochę, a na pewno mu się uda. Za to siedzi jak się go posadzi. Co prawda jeszcze się chwieje, ale fajnie to już wygląda.

Julcia już długo sama siedzi i też od ok 2 tyg potrafi sama usiasc z płaskiego, nieraz jej niewyjdzie ale potrafi:tak::-)

Marta jeszcze nie siedzi tzn nie na dlugo usiedzi i by zrobila pac do przodu;-) Jak sie Natalka urodzila to byla dla mnie osmym cudem swiata:-D;-)co do Marty mam jzu mniejsze oczekiwania;-) i spokojnie czekam az zacznie w swoim tempie sie rozwijac;-)

reklama
Marta jeszcze nie siedzi tzn nie na dlugo usiedzi i by zrobila pac do przodu;-) Jak sie Natalka urodzila to byla dla mnie osmym cudem swiata:-D;-)co do Marty mam jzu mniejsze oczekiwania;-) i spokojnie czekam az zacznie w swoim tempie sie rozwijac;-)

Mimo, że Witek jest dla mnie ósmym cudem świata to jakoś daję mu spokojnie się rozwijać w swoim tempie :-D Chociaż jak czytam co inne styczniaki już potrafią robić to się zastanawiam kiedy mój też będzie umiał i czekam tylko by się wam pochwalić nowymi jego umiejętnościami mimo, iż inne dzieci dawno to potrafią. Ale wybaczycie mi to, prawda?;-)

Do góry