A nam pasuje firma avent i jej sie trzymami i nic nowego nieprubujemy Sandrunia miała niekapek z awentu i dobrze sie spisał tyle ze dostała go na 8 miesięcy i umiała pić bo już rozumiała ze trzeba go trzymac do gory zeby lecialo
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
My też kupiliśmy niekapek z Aventu i dałam dzisiaj Antosiowi pierwszy raz i od razu załapał o co kaman:-).
M
MariaOla
Gość
Lorien, Kama .... jak się u was mają sprawy nocnikowe .... jak zaczęłyście. Napiszcie coś, bo też się noszę z zamiarem wyciągniecia nocnika z szafy
Ja też chcę jak najszybciej wysadzać Witka na nocnik, ale muszę poczekać aż zacznie sam siedzieć. Więc wasze porady też mi się przydadzą
A w ciągu ostatnich dni Witek zaczął się w końcu podnosić do siadania, ale jak na razie mu to nie wychodzi Poczekamy jeszcze trochę, a na pewno mu się uda. Za to siedzi jak się go posadzi. Co prawda jeszcze się chwieje, ale fajnie to już wygląda.
A w ciągu ostatnich dni Witek zaczął się w końcu podnosić do siadania, ale jak na razie mu to nie wychodzi Poczekamy jeszcze trochę, a na pewno mu się uda. Za to siedzi jak się go posadzi. Co prawda jeszcze się chwieje, ale fajnie to już wygląda.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Marta jeszcze nie siedzi tzn nie na dlugo usiedzi i by zrobila pac do przodu;-) Jak sie Natalka urodzila to byla dla mnie osmym cudem swiata;-)co do Marty mam jzu mniejsze oczekiwania;-) i spokojnie czekam az zacznie w swoim tempie sie rozwijac;-)
Jak sie Natalka urodzila to byla dla mnie osmym cudem swiata;-)co do Marty mam jzu mniejsze oczekiwania;-) i spokojnie czekam az zacznie w swoim tempie sie rozwijac;-)
święte słowa, mam dokładnie to samo
reklama
Marta jeszcze nie siedzi tzn nie na dlugo usiedzi i by zrobila pac do przodu;-) Jak sie Natalka urodzila to byla dla mnie osmym cudem swiata;-)co do Marty mam jzu mniejsze oczekiwania;-) i spokojnie czekam az zacznie w swoim tempie sie rozwijac;-)
Mimo, że Witek jest dla mnie ósmym cudem świata to jakoś daję mu spokojnie się rozwijać w swoim tempie Chociaż jak czytam co inne styczniaki już potrafią robić to się zastanawiam kiedy mój też będzie umiał i czekam tylko by się wam pochwalić nowymi jego umiejętnościami mimo, iż inne dzieci dawno to potrafią. Ale wybaczycie mi to, prawda?;-)
Podziel się: