reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Dalam ostatnio Lenie niekapek, lecz okazalo sie, ze nasz niekapek to kapek, biegalam z mopem po mieszkaniu, bo gdzie Lena sie z nim ruszyla tam bylo mokro. jak na razie to sie zrazilam.

Lorien, ciazowo poza tym, ze zgaga zaczela mnie meczyc i brzuszek coraz wieksz to wlasciwie dobrze sie czuje. Gorzej troszke z ta samotnoscia, ale to tez sobie jakos przepracuje.

Monika nieźle, co spadochron mu się nie otworzył :confused:;-)

No jakoś nie chciał ;-):-D
Nie nabił sobie synek żadnego guza, o dziwo :-D Mciej mówił, że oni nie widzieli samego upadku tylko słyszeli puknięcie o podłogę, ale przewidują, że chyba spadł na pupę, a tam wiadomo jest pielucha, która zamortyzuje upadek ;-):-D

ja polecam bidon niekapek ze slomka :-)

Ze słomką? Hania raczej nie będie potrafiła pic słomką! Na razie póki chora to nawet z niekapkiem się wstrzymam, ale też myślalam o Avent. Na razie kupiłam butelkę z końcówką taką jak niekapek, jak zauważyłąm dopiero w domu hehe:-).

Ze słomką? Hania raczej nie będie potrafiła pic słomką! Na razie póki chora to nawet z niekapkiem się wstrzymam, ale też myślalam o Avent. Na razie kupiłam butelkę z końcówką taką jak niekapek, jak zauważyłąm dopiero w domu hehe:-).

dlaczego myslisz ze nie bedzie umiala pic ze slomki? u nas taki bidon sie swietnie sprawdza :-) my mamy dokladnie taki:
NUBY - BIDON PSTRYCZEK NIEKAPEK ________ NIEBIESKI (222106807) - Aukcje internetowe Allegro

ja polecam bidon niekapek ze slomka :-)
Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkow:wściekła/y:i z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...

reklama
Wiesz, bo tensoczek trzeba wtedy zassać, a to chyba nie jest takie łatwe...

no ssie sie normalnie tak jakbys pila przez slomke, nie idzie ciezko, Michas skumal o co biega juz po jednym dniu probowania :-)

Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkow:wściekła/y:i z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...

no wlansie ja szukalam kubeczka dla Michaska ale wszedzie sa takie wielkie :-( pokaz jaki Ty masz :-) a ten bidon jest super na wyjscia bo nic sie nie rozleje :-)

Do góry