reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
aryan juz sam siedzi przekreca sie na boki spiewa potrafi sam trzymac butelke i z niej pic:-) a co do nocnika to my troszke poczekamy bo wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie;-)

Lorien właśnie tak jak mówisz, każdy robi jak uważa i jak mu wygodnie. Ja jak wyłapię moment, że Ewelka robi kupkę w papmersa, to szybciutko ją rozbieram i trzymam nad nocnikiem, bo z samego nocnika to mi pierunica mała schodzi (albo raczej spełza:-D) teraz ta kupka to już nie taka rzadka jak wcześniej tylko normalna i łatwiej jej się robi "na wisząco" do nocniczka niż ją upychać w papmersa.Ale nie sądzę, żeby udało mi się ją już tak świadomie nauczć załatwiania do nocniczka, bo to jeszce taki mały gapcio

Dokładnie Xandii o to chodzi :tak:
Emi na szczęście nie schodzi, tylko siedzi, aż wyciśnie.

Gratulacje dla Filipka. :-D;-)

Nasza Emi wczoraj sama usiadła w wózku, nie mam pojęcia jak, bo akurat się odwróciłam. :szok::-D

No i mamy dziś 7 miesięcy... :-):happy2:

ania_zywa ... u nas na leżąco z tym piciem herbatki to też różnie bywa :-D;-), ale czasem ładnie się udaje :tak: ..... ale wczoraj na siedząco to było wesoło, bo jak Mateuszek chciał sobie trochę do tyłu główkę przechylić, żeby się napić to było ..... kiwanie i .... PAC .... na łóżko :-D:tak::-D ... ale i tak fajnie to wyglądało :happy2:

Elżbietka - gratulujemy wstającemu Filipkowi :-)!!!

reklama
Do góry