reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ja mam pytanie do Karlam1 i do AbEjA: jak to możliwe, że Wasze dzieci tak ładnie stoją?:-) Hania też uwielbia stać, ale na moich nogach i podtrzymywana pod paszkami... Ale sama to jedynie próbuje z leżenia na boku usiąść, ale i to narazie robi nieporadnie.

reklama
nie wiem jak to mozliwe, pierwszy raz wstal w lozeczku ponad miesiac temu, od tamtej pory doskonali ta umiejetnosc, i wstaje teraz zajmuje mu 3 sekundy :-) silny chlop z niego, wczoraj np jak siedzial na moich kolanach to chwytal raczke wozka swojego i tak sie podciagal ze tyl wozka wedrowal do gory, i tak mus ie to spodobalo ze tak sie bawi dobre 10 minut, smialam sie ze pakuje jak pudzian :-)

Karlam
Ja jestem pod wrazeniem zdolnosci Twego synka:szok::-). Ja nie wiem, Hania umie swietnie pelzac, ale zeby utrzymac sie na raczkach i nozkach jak do raczkowania?? :szok: zawsze mzslalam ze szybko nabzwa nowe umiejetnosci, ale teraz to juz sama nie wiem... Czy wszystkie dzieci mam styczniowzch w takim tempie sie rozwijaja?

reklama
Do góry