reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ela gratule :-)
u nas to samo, juz nie pamietamy co to "dot".
Odsmaczanie trwało 3 dni.

reklama
oj tynia......:-)ale milusie:tak::-):-):-)

noooooooo;-)

gratki dla odsmoczonych:-) jednak wiek okolo 2 lat to jest najlepszy czas bo idzie szybko i bezolesnie, mozna fajnie wytlumaczyc i dziecko sie nie potrzebnie nie stresuje.
u nas trwalo 1 dzien, do tej pory jestem w szoku;-)

Tynuś gratulacje :tak:, teraz masz dwie słodzinki które kochają mamusię :tak: i mówią o tym otwarcie :-D.

Odmoczonym ogromne brawa :-).

Tynka,ale masz fajowo:tak:

My już trzy tygodnie bez smoka:-).
Dzisiaj Antoś znalazł w szufladzie Alusiowego smoczka od butelki i kazał go sobie rozpakować. Zawstydzony nieco wpakował go do dzioba i sam się z siebie smiał, że taki duży chłop ze smoczkiem chodzi:-D:-D... a potem nie chcial mi go oddać:szok::oo2:... na szczęście smoczuś juz schowany;-).

Tynka ale słodzinka Natalka, radośc taką mamie uczyniła:-D
Ela gratki za odsmoczenie.
U nas cumelek obcietey, na razie tylko koncówka, ale powiem szczerze ze Julce to jakos nie przeszkadza za bardzo i jak idzie do spania to woła o cumla. Tłumaczenie i proby przekupstwa, teksty w stylu oddamy wróżce, a ona przyniesie za to prezent spotykaja sie z "nie":crazy:

obcinam, cumelek był juz obcinany dwa razy, ale obcinam o takie małe kawaeczki, moze powinnam raz a dobrze:-D

reklama
:-D:-D:-D ta............miękkie serduszko mamusi ;-):-D:-D:-D:-D:-D też to miałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no Aga decyzja należy do Ciebie .u nas Emila na początku brała do buzi i mówiła " dydy be" " nie działa";-) ale i tak w pysku trzymała więc musiałam obciąć więcej by nie mogła go utrzymać :rofl2:

Do góry