reklama
oj tynia......:-)ale milusie:-):-):-)wreszcie doczekałam się , świadomego i czułego KOCHAM CIĘ
K
konto usuniete
Gość
oj tynia......:-)ale milusie:-):-):-)
noooooooo;-)
gratki dla odsmoczonych:-) jednak wiek okolo 2 lat to jest najlepszy czas bo idzie szybko i bezolesnie, mozna fajnie wytlumaczyc i dziecko sie nie potrzebnie nie stresuje.
u nas trwalo 1 dzien, do tej pory jestem w szoku;-)
F
fogia
Gość
tynka jak słodko.....
No i gratulacje dla małych niesmoczkow.
No i gratulacje dla małych niesmoczkow.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tynka,ale masz fajowo
My już trzy tygodnie bez smoka:-).
Dzisiaj Antoś znalazł w szufladzie Alusiowego smoczka od butelki i kazał go sobie rozpakować. Zawstydzony nieco wpakował go do dzioba i sam się z siebie smiał, że taki duży chłop ze smoczkiem chodzi... a potem nie chcial mi go oddać... na szczęście smoczuś juz schowany;-).
My już trzy tygodnie bez smoka:-).
Dzisiaj Antoś znalazł w szufladzie Alusiowego smoczka od butelki i kazał go sobie rozpakować. Zawstydzony nieco wpakował go do dzioba i sam się z siebie smiał, że taki duży chłop ze smoczkiem chodzi... a potem nie chcial mi go oddać... na szczęście smoczuś juz schowany;-).
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Tynka ale słodzinka Natalka, radośc taką mamie uczyniła
Ela gratki za odsmoczenie.
U nas cumelek obcietey, na razie tylko koncówka, ale powiem szczerze ze Julce to jakos nie przeszkadza za bardzo i jak idzie do spania to woła o cumla. Tłumaczenie i proby przekupstwa, teksty w stylu oddamy wróżce, a ona przyniesie za to prezent spotykaja sie z "nie"
Ela gratki za odsmoczenie.
U nas cumelek obcietey, na razie tylko koncówka, ale powiem szczerze ze Julce to jakos nie przeszkadza za bardzo i jak idzie do spania to woła o cumla. Tłumaczenie i proby przekupstwa, teksty w stylu oddamy wróżce, a ona przyniesie za to prezent spotykaja sie z "nie"
T
tynka
Gość
Aga to obetnij o kolejny kawałek Emila bardzo długo musiała mieć w łóżku obcięte smoczki
reklama
T
tynka
Gość
ta............miękkie serduszko mamusi ;-) też to miałam
no Aga decyzja należy do Ciebie .u nas Emila na początku brała do buzi i mówiła " dydy be" " nie działa";-) ale i tak w pysku trzymała więc musiałam obciąć więcej by nie mogła go utrzymać
no Aga decyzja należy do Ciebie .u nas Emila na początku brała do buzi i mówiła " dydy be" " nie działa";-) ale i tak w pysku trzymała więc musiałam obciąć więcej by nie mogła go utrzymać
Podziel się: