reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ela gratule :-)
u nas to samo, juz nie pamietamy co to "dot".
Odsmaczanie trwało 3 dni.

reklama
oj tynia......:-)ale milusie:tak::-):-):-)

noooooooo;-)

gratki dla odsmoczonych:-) jednak wiek okolo 2 lat to jest najlepszy czas bo idzie szybko i bezolesnie, mozna fajnie wytlumaczyc i dziecko sie nie potrzebnie nie stresuje.
u nas trwalo 1 dzien, do tej pory jestem w szoku;-)

Tynuś gratulacje :tak:, teraz masz dwie słodzinki które kochają mamusię :tak: i mówią o tym otwarcie :-D.

Odmoczonym ogromne brawa :-).

Tynka,ale masz fajowo:tak:

My już trzy tygodnie bez smoka:-).
Dzisiaj Antoś znalazł w szufladzie Alusiowego smoczka od butelki i kazał go sobie rozpakować. Zawstydzony nieco wpakował go do dzioba i sam się z siebie smiał, że taki duży chłop ze smoczkiem chodzi:-D:-D... a potem nie chcial mi go oddać:szok::oo2:... na szczęście smoczuś juz schowany;-).

Tynka ale słodzinka Natalka, radośc taką mamie uczyniła:-D
Ela gratki za odsmoczenie.
U nas cumelek obcietey, na razie tylko koncówka, ale powiem szczerze ze Julce to jakos nie przeszkadza za bardzo i jak idzie do spania to woła o cumla. Tłumaczenie i proby przekupstwa, teksty w stylu oddamy wróżce, a ona przyniesie za to prezent spotykaja sie z "nie":crazy:

obcinam, cumelek był juz obcinany dwa razy, ale obcinam o takie małe kawaeczki, moze powinnam raz a dobrze:-D

reklama
:-D:-D:-D ta............miękkie serduszko mamusi ;-):-D:-D:-D:-D:-D też to miałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no Aga decyzja należy do Ciebie .u nas Emila na początku brała do buzi i mówiła " dydy be" " nie działa";-) ale i tak w pysku trzymała więc musiałam obciąć więcej by nie mogła go utrzymać :rofl2:

Do góry