reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
moje dziecko włąsnie siedzi na wersalce, podciągnął sobie stopę do nos i mówi "fuuj":-D
ja mówię "Filip, co ty robisz?"
on odkłąda nogę na wersalkę i głąszcąc się po własnej głowie, mówi "Fichi dobji"

Cytat z wczoraj: "Mamusiu jestem Twoja kochaną ćórećką"

BOSKA Zuzia!!!!

Martucha, jeszcze trochę a Niko opowie cały swój życiorys ;-):-D:-p świetnie mówi i jakich praktycznych rzeczy uczy go ciocia :tak::-D:-D:-D

Elu, chwal się chwal bo masz czym :tak::-D Filip pięknie mówi i umie na prawdę dużo słów, choć co niektorych w życiu bym się nie domyśliła :-D:-D:-D:-D A to "Fichi dobji"mnie rozwaliło całkiem :-D:-D:-D:-D

Jakiś czas temu Witek pokazywał, że ma 1 roczek, potem pokazywał dwa paluszki, a teraz pokazuje pięć i mówi przy tym "sześ" :-D:-D:-D No i mówi do babci 'mamba" :-D:-D:-D:-D Czyżby naoglądał się czarnej mamby w Tańcu z gwiazdami :confused:;-):-D

Jakiś czas temu Witek pokazywał, że ma 1 roczek, potem pokazywał dwa paluszki, a teraz pokazuje pięć i mówi przy tym "sześ" :-D:-D:-D No i mówi do babci 'mamba" :-D:-D:-D:-D Czyżby naoglądał się czarnej mamby w Tańcu z gwiazdami :confused:;-):-D

:-D:-D:-D dobre :-D

Fila jhak weźmie na czułosci i chce zamiast baba mówić babcia, to wychodzi mu "ciapcia":eek:

Dobre, Elu :-D:-D:-D:-D

To ja pamiętam jak moja siostrzenica uczyła się jak mają na imię jej rodzice. Z imieniem mamy (Asia) nie było problemu, za to z tatą mieliśmy ubaw. Szwagier ma na imię Roman a Mela mówiła "Tuman" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga to bylo nasz postanowienie noworoczne jak sciagniemy gips. teraz juz tydzien za nami i jedyne kto na tym cierpi to listonosz:-D

w srode rano schowalam wszystkie smoki i jakos Nikus sie nie upominal az doszlo do drzemki. no to mu mowie ze PAN zabral monia ale przyniesie mu samochod(a ze on za auta oddal by zycie a pan to listonosz to sobie skojarzyl i nie plakal).zasnal bardzo ladnie, tak samo w nocy(chociaz przez pierwsza noc jak sie raz obuzil i mowil "monia" to powiedzialam ze pan zabral a on "wody":eek:, no to mu nalalam i zasnal.Pozniej jeszcze kilka razy tak mowil ale mowilam "nie ma pan zabral przeciez i przyniesie bumbum" no tosie cieszyl i ostatnio jak przyszedl listonosz podlecial i mowi bum bum:laugh2: no i musze mu cos szybko kupic w zamian tyle ze narazie nie mam kasy:zawstydzona/y::-p
teraz juz jest ok, zazwyczaj wieczorem jak go klade mowi raz "monia" ale za chwile dodaje "nie ma pan bum bum" ijest po sprawie;-)

to cos jak z wrozka z superniani tyle ze u nas on nie zna wrozki ale ciesze sie ze jestesmy juz bez bo u nas smok byl 24h, nawet przy zabawie i balam sie ze bedzie ciezko z odzwyczajaniem(jak widac niepotrzebnie):tak:

reklama
Do góry