reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

czyli nie tylko ja mam takie przedstawienia? Tylko czemu w większości to Emilka tak dowodzi. podczas gdy inne dzieci tulą się do rodziców, albo choć na chwilę potrafią posiedzieć bez sensacji.

Elu co Filip tak ciągle chce? I czemu mu nie dajesz czego chce:confused::-p

reklama
Dobre te nasze Dzieciaczki.

Pochwalę się,, że jak dziś przyszłam z pracy, Emi wdrapała mi się na kolana i spytała:
Mamusiu kochasz mnie?
Normalnie szczęka mi opadła, serducho stopiło się na lód a z gardła nie mogłam wydobyć ani słowa.

Pochwalę się,, że jak dziś przyszłam z pracy, Emi wdrapała mi się na kolana i spytała:
Mamusiu kochasz mnie?
Normalnie szczęka mi opadła, serducho stopiło się na lód a z gardła nie mogłam wydobyć ani słowa.

Lorien gratuluje, pisalas jak sciagalismy gips i musialam przegapic!! ehh zdolna ta twoja corcia:-)
no i tez bym chciala takie cos uslyszec, bo u nas jest narazie "mamucia koooo"(bo wrocilo mamucia albo mamunia zamiast "mucia":-D)

Lorien gratuluje, pisalas jak sciagalismy gips i musialam przegapic!! ehh zdolna ta twoja corcia:-)
no i tez bym chciala takie cos uslyszec, bo u nas jest narazie "mamucia koooo"(bo wrocilo mamucia albo mamunia zamiast "mucia":-D)
:-D MArtucha u nas tez "Kooo" szeptane do ucha. Uwielbiam to:-)

tak nie wiem czy pisac żeby nie zapeszyc no ale musze sie pochwalic bo nie wytrzymam:-D:-D:-D:cool2:

jestesmy bez smoka:-)
narazie dwa dni i nocka za nami ale jak dla nas to i tak mega sukces bo byli nierozlaczni:dry:

reklama
Gratki dla Nikusia. Trzymajcie tak dalej :tak::-D

Asiorek to miałaś jazdę :-D:-D:-D:-D:-D na szczęście moje Panny w kościele sie zachowują idealnie za to gdzie indziej potrafią pokazać co w nich siedzi :-D:-D:-D

To ja mam ten problem z głowy ... nie chodzę do kościoła :tak::-D;-) Za to jutro mam kolędę i jestem ciekawa o ktorej przyjdzie ksiądz (u kumpeli wczoraj był o 21 :wściekła/y:) i jak zareaguje Witek :-D On ostatnio miał do czyniania z księdzem na swoich chrzcinach :dry:

Do góry