reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Zuzka normalnie mnie rozwala. :-D
Mala madralina, ale nie wiem czy pamietasz, ze przepowiadalysmi Ci, ze bedzie gadulka, juz na naszym pierwszym spotkaniu. :tak:
Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

Acha i co najcudowniejsze - całuje mnie w policzek (w usta zawsze i wszędzie) ale w policzek czasem znienacka mnie cudnie cmoknie. To jest przewspaniałe!
Oj tak ! cudne, miodziste, przeurocze .... normalna rozkmina ... szkoda tylko, że tak rzedko to robi

Mala madralina, ale nie wiem czy pamietasz, ze przepowiadalysmi Ci, ze bedzie gadulka, juz na naszym pierwszym spotkaniu. :tak:Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

Tak było :tak::tak::tak: Możemy być wróżkami :-D:-D:-D

btw
Mama chce mnie zaciągnąć do wróżki - a w zasadzie sąsiadki z bloku, która co do dzieci się nigdy nie myli ... rzekomo może "wykrakać" nawet płeć :szok:
Ja tam wolę sama podjąć decyzje, ale mama tak się napaliła, że jakoś nie mam sumienia ... i gram tę farsę :baffled: WSTYD !!:sorry2::sorry2::sorry2:

Wiec tak dzisiaj mamy nowe zlowa
zeza - zebr
zaaaafa - żyrafa
kuko albo koku - cheerios (kółka)
no i jaja jaja jaja ktore krzyczala jak dziadek przyniosl wytloczke jajek.

Gratulacje dla wszystkich gadułek :-D:-D:-D

Geperty :-) czasem przydał by się translator co? :-)

Nam też by się przydał :tak:

Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas jest nieodzowne pytanie "To to było?"> Witek zadaje je średnio co minutę :szok::baffled: Ja już czasem nie mam siły odpowiadać mu na jego pytania :no:

reklama
Pisałam na innym wątku że dziś znów uczymy Emilkę samą zasypiać. Repertuar mieła nieziemski, od różnych jęków pisków, poprzez wołanie:
Mamusia, Tatuś, Lidzia, Lidziu, Andziej, Andzieju, boli nóżka, wyciąg, nie chcę, siku, chcę kupkę, chcę kaszkę, chcę pić, dość i wiele wiele innych. Żal mi było, ale dla jej i naszego dobra musieliśmy :tak:

Do góry