reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Zuzka normalnie mnie rozwala. :-D
Mala madralina, ale nie wiem czy pamietasz, ze przepowiadalysmi Ci, ze bedzie gadulka, juz na naszym pierwszym spotkaniu. :tak:
Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

Acha i co najcudowniejsze - całuje mnie w policzek (w usta zawsze i wszędzie) ale w policzek czasem znienacka mnie cudnie cmoknie. To jest przewspaniałe!
Oj tak ! cudne, miodziste, przeurocze .... normalna rozkmina ... szkoda tylko, że tak rzedko to robi

Mala madralina, ale nie wiem czy pamietasz, ze przepowiadalysmi Ci, ze bedzie gadulka, juz na naszym pierwszym spotkaniu. :tak:Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

Tak było :tak::tak::tak: Możemy być wróżkami :-D:-D:-D

btw
Mama chce mnie zaciągnąć do wróżki - a w zasadzie sąsiadki z bloku, która co do dzieci się nigdy nie myli ... rzekomo może "wykrakać" nawet płeć :szok:
Ja tam wolę sama podjąć decyzje, ale mama tak się napaliła, że jakoś nie mam sumienia ... i gram tę farsę :baffled: WSTYD !!:sorry2::sorry2::sorry2:

Wiec tak dzisiaj mamy nowe zlowa
zeza - zebr
zaaaafa - żyrafa
kuko albo koku - cheerios (kółka)
no i jaja jaja jaja ktore krzyczala jak dziadek przyniosl wytloczke jajek.

Gratulacje dla wszystkich gadułek :-D:-D:-D

Geperty :-) czasem przydał by się translator co? :-)

Nam też by się przydał :tak:

Dzieciaczki mialy kolo 4 miesiecy i byly cicho... poza Zuzka. :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas jest nieodzowne pytanie "To to było?"> Witek zadaje je średnio co minutę :szok::baffled: Ja już czasem nie mam siły odpowiadać mu na jego pytania :no:

reklama
Pisałam na innym wątku że dziś znów uczymy Emilkę samą zasypiać. Repertuar mieła nieziemski, od różnych jęków pisków, poprzez wołanie:
Mamusia, Tatuś, Lidzia, Lidziu, Andziej, Andzieju, boli nóżka, wyciąg, nie chcę, siku, chcę kupkę, chcę kaszkę, chcę pić, dość i wiele wiele innych. Żal mi było, ale dla jej i naszego dobra musieliśmy :tak:

Do góry