reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratulacje dla małych gadułek :-D:-D:-D

Witek mówi mamo, tato i tatko :-D:-D:-D Ale do babci nadal mówi mama :crazy::baffled: Za diabła nie chce mówić inaczej :no::wściekła/y: Ale z pozostałymi slówkami nadal cienko :-(

reklama
Ja tam nie narzekam. Tylko czasem mi go szkoda jak on nam chce coś ważnego powiedzieć a my go nie rozumiemy. Maluch strasznie się wtedy denerwuje :-(

To jest wlasnie najgorsze jak widze jak Hubcio probuje nam cos powiedziec a my nic z tego nie rozumiemy strasznie sie wtedy denerwuje. Gratki dla wszystkich rozgadanych styczniakow a przedewszystkim dla Emi za rezolutnosc:-):-):-):-):-)

u nas z mowieniem dalej kiszka, ale (moja Julka jest ostatnio z M. bo juz ma od pon. urlop) i jak zapytam co robiła z tata to mowi |"Bam" tzn. ze rzucali sie po łozku, a jak zapytam co jeszcze to mowi "pipo", tzn. ze M. pił piwo:-D . Taka mała, a juz kabluje:laugh2:

reklama
no to ja sie jeszcze pochwale bo duma mnie rozpiera:-D:-D

moj syncio mowi dzien dobry, dwoidzenia, prosze i dziekuje i zawsze tam gdzie trzeba, np wchodzimy do sklepu, na poczte, do znajomych to mowi "dzibobly" wychodzimy "nienia", cos daje mowi "osie" a jak dostaje "ynkuje"

kiedys tylko powtarzal po nas, jak ja wychodzilam i mowilam dowidzenia to on tez po mnie a teraz pierwszy mowi, pozniej robi papa i na koncu sie wraca zeby dac buziaka:sorry2:

Do góry