reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Emi- gratulacje! Lorien- teraz już będziesz miała małą paplę w domku:-D:-D:-D:-D

Naduśka- ale z Ciebie zuszek!
Hania- no no, spryciulka:tak::tak::tak:

gratulacje dla NAdii, elma wyobrażam sobie wasza radosc. A moje dziecko wrescie zaczela mowic mama (dzisiaj i mam nadzieje ze to nie tylko jednodniowy wybryk). mama bylo slowem, ktore nie przechodzilo jej prze gardlo:wściekła/y:.

Hanusi gratulujemy sprytu, no i Oli nowych umiejetnosci - tak trzymac styczniaczki:tak:

Niko tez zaczal mowic 'mama' kiedys mowil tylko 'mamamama' a teraz tak fajnie akcentuje, mowi tez 'nie' i 'malta' co oznacza moje imie:sorry2: a jak probuje isc sladem Zuzki zeby nasladowal zwierzeta to nadal stoimy na piesku:angry::no:

gratulujemy Julce najwazniejszego slowa:-):tak:

Aaga Wreszcie się doczekałaś tego pięknego słowa ;-):-D Gratuluję tobie i Julci :-D

Martucha Nie martw się, ja uczę Witka naśladować zwierzątka już od kilku miesięcy (nawet nie pamiętam od ilu - na pewno od 5) i jak na razie ładnie mu wychodzi piesek i kaczka, a kotek wg niego robi "mmaaaaaaa" ;-):-D:rofl2: Kurka czasem mu wyjdzie, ale tylko dlatego, że widział synek żywą kurkę która gdakała i koguta który piał :tak: Może wam też się uda wypatrzeć jakieś zwierzątko i wtedy Nikuś załapie o co chodzi ;-)

reklama
Kurka czasem mu wyjdzie, ale tylko dlatego, że widział synek żywą kurkę która gdakała i koguta który piał :tak: Może wam też się uda wypatrzeć jakieś zwierzątko i wtedy Nikuś załapie o co chodzi ;-)

Tak to prawda:tak:. Nasz sąsiad ma kota i często pokazuje go Hani, dlatego ona od dawna juz wie, jak robi kotek (piszczy raczej podobnie do myszy hehe, ale dla niej to miauczenie;-)). Jak tylko widzi tego sąsiada to od razu miauczy:-p:-D. Inne zwierzęta ciężko jej wychodzą, choć widać, że czasem się stara to później zapomina.

Do góry