reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

bravo dla Nikusia:tak:

tatuś dumny, bo sam się wspinał (tyle,że na skałach):tak:A tak jeszcze dodam,że Rochu zjechał ze ślizgawki (na pupie) i mu się nie podobało. Pomogłam mu zejść, a on sam wszedł z powrotem i do góry zaczął zasuwać:blink:

reklama
No cóż, nie zawsze zabawki, czy też sprzęty zabawie służące używane są przez nasze dzieci tak, jakie ich przeznaczenie. :-D

mój młody dziś się zesrał na poczcie. pierwszy raz od roku chyba zrobił kupe poza domem, na spacerze. szok. ale smród był. i szkoda było kolejke zostawic, bo odsiedziałam już 20 min o zostało mi jakeis 10. ale i iel od razu miejsca wolnego koło nas sie zrobiło:-D.
tylko kurka najgorzej ze w centrum handlowym nie mają miejsca do przewijania i musiałam robic to w wózku. smród na całą toalete:baffled:

hahaha , rozumiem Cie doskonale i cala ta sytuacje bo u nas baaardzoo czesto sie to zdazalo, Jula robila gdzie popadlo i najchetniej wlasnie na zakupach lw CH i wtedy przebieranie najczesciej wlasnie w przymierzalniach lub w samochodzie w trakcie jakiejs dluzszej podrozy i przebieranie na siedzeniu, raz sie tak zesrala jak jechalismy do ikei ze szok. byla cala brudna, jak dotarlismy w koncu do kibelka i do przwijaka to niewiedzialm za co sie brac pierwsze o ana byla przeszczesliwa bo mogla calkiem gola lezec. i tak zaliczylismy rowniez i kapiel w ikeowskiej umywalce:-D.

Martucha, wielkie brawa dla Nikusia:-)

a Roszka znowu nie widzialm, oh ta przekleta blokada:angry:

U nas ciąg dalszy śmiesznych przypadków. Tym razem coś jak u Eli.
Byliśmy w banku dziś z małą, stoimy w kolejce, już prawie przy okienku, a tu nagle Emilka zaczyna cisnąć 3-dniową kupę (miała zatwardzonko). Ale czad był niezły. Na szczęście nie musieliśmy oboje tam stać, więc mężuś pojechał z nią a ja zostałam. :-/
Och ta Emilka nam ostatnio fizjologiczne psikusy robi.

U nas niesttety jest problem jak Hubcio zwali kupsko na zakupach pomijam ten zapach ale on strasznie sie boi lezec na tych sklepowych przewijakach i trzeba cuda odprawiac zeby go przewinac bo niestety jest przyzwyczajony do tego ze pieluszke przebiera sie na przewijaku w domku i tylko tam lezy spokojnie. Nawet gdy probuje go przewinac np. na luzku to sie tak wierci i schodzi ze jest to prawie niemozliwe.

Wasze styczniaki przewijają się na przewijaku:szok:. Przy HAni trzeba się nieźle nagimnastykować, już od dawna nie da sobie zminić pampersa na leżąco, tylko jak siedzi. A jak zrobi kupę to myję jej pupę w zlewie pod kranem, inaczej nie ma w ogóle opcji, żebym na leżąco jej wytarła pupę chusteczkami nawilżającymi:no:. Wyrywa się i koniec!!

Wasze styczniaki przewijają się na przewijaku:szok:. Przy HAni trzeba się nieźle nagimnastykować, już od dawna nie da sobie zminić pampersa na leżąco, tylko jak siedzi. A jak zrobi kupę to myję jej pupę w zlewie pod kranem, inaczej nie ma w ogóle opcji, żebym na leżąco jej wytarła pupę chusteczkami nawilżającymi:no:. Wyrywa się i koniec!!
u nas przwijanie jest: na leżąco, na stojąco, na siedząco:-p

reklama
Do góry