reklama
A
ania_zywa
Gość
Roszek boski , ja bym się bała, że Nikuś spadnie, ale jak będzie suchutko to też pójdziemy na ślizgawkę
A mnie bardziej zdziwiło to, że Roszek jest bez czapki.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
To swoją drogą , ale może tam jest ciepło?A mnie bardziej zdziwiło to, że Roszek jest bez czapki.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kasiulka ... normalnie nie mogę ;-), Roszek bombowy i jaki konsekwentny w dążeniu do celu ... po prostu REWELACJA !!! Rochulku wielkie gratki zdobycia pierwszego szczytu w Twoim życiu :-)!!!a to Roszek z dziś
YouTube - wspinaczka robaczka
K
kasiulka0901
Gość
A mnie bardziej zdziwiło to, że Roszek jest bez czapki.
bez czapki, bo bło bardzo wiosennie ciepło
ostatnio używam tylko czapeczki bawełnianej, bo wystarcza w zupełności.;-)
a dziś nawet tej nie bło, bo po pierwsze ciepło, a po drugie wylądowła w praniu
dziękujemy za gratki.:-)
K
konto usuniete
Gość
Brawa dla Roszka!! wiedzialam ze da rade!! i to bez pomocy
A co do czapek to tutaj panuje zwyczaj na hartowanie dzieci i powiem wam ze sie do niego przekonalam na poczatku bylam w szoku ze takie male dzieci w cienkich ubrankach, bez czapek itd. ale pozniej sie sama przekonalam...
Kiedys tez ogladalam 'Mamo to ja' na tvn style i tam lekarz apelowal zeby nie ubierac za cieplo dzieci bo konczy sie to na przegrzewaniu i chorobach
Tak wiec bardzo czesto my rowniez rezygnujemy z czapki na rzecz kaptura od bluzy, badz zakladamy jakas cienka
A co do czapek to tutaj panuje zwyczaj na hartowanie dzieci i powiem wam ze sie do niego przekonalam na poczatku bylam w szoku ze takie male dzieci w cienkich ubrankach, bez czapek itd. ale pozniej sie sama przekonalam...
Kiedys tez ogladalam 'Mamo to ja' na tvn style i tam lekarz apelowal zeby nie ubierac za cieplo dzieci bo konczy sie to na przegrzewaniu i chorobach
Tak wiec bardzo czesto my rowniez rezygnujemy z czapki na rzecz kaptura od bluzy, badz zakladamy jakas cienka
hihi(cwaniara)ciekawe kto podzielil te zadania;-)To na szczęście małża zadanie, wybiera szufelką taką do zamiatania
BRAWISSIMO!!!!!!!!NIKUS ZACZAL CHODZENIE!! narazie kilka kroczkow ale i tak jestem szczesliwa:-)
F
fogia
Gość
Roszku jesteś niesamowity!!!!
Nikuś BRAWO!!!!!
Nikuś BRAWO!!!!!
reklama
Podziel się: